Dr. Kollár Iskola coach képzés, tanácsadó képzés, Okosfalu pecsét alakú logója <---- Vissza
.

DR. KOLLÁR ISKOLA- iLoveSchool, OKOSFALU PROGRAMOK:
COACH KÉPZÉSEK, TANÁCSADÓI KÉPZÉSEK,
HÁZASSÁGTERÁPIA, PÁRTERÁPIA, TRÉNINGEK ÉS FELTÖLTŐ PROGRAMOK,
ZK-KÚRA

Dr. Kollár Iskola coach képzés, tanácsadó képzés, Okosfalu akciója

KEDVEZMÉNNYEL LEPJÜK MEG ÖNT vagy AKI ÖNNEK A LEGFONTOSABB: -20%

Az akció az OKOSFALU képzések programjára vonatkozik és 2018. február 28-ig, egyösszegű fizetés esetén érvényes.


Frissítettük az oldalt, hogy Ön mindig a legújabb információkat találja: 2018-02-01
Csaknem 12.000-es rajóngótáborunkba is szeretettel várjuk a Dr. Kollár Iskola Facebook oldalán! A Twitteren is olvashat rólunk.
Köszönjük szépen a több, mint 3.000 oldalkedvelést és megosztást: Facebook megosztás


Dr. Kollár Iskola coach képzés, tanácsadó képzés,Okosfalu karácsonyi akciója

BUDAPESTEN csoportos képzés: TANTERMI, CSOPORTOS KÉPZÉSEINK vagy TÁVOKTATÁS

OKOSFALU bentlakásos képzés: OKOSFALU: SZUPERINTENZÍV BENTLAKÁSOS KÉPZÉSEINK

OKOSFALU Házasságklinika (párkapcsolati tréning): OKOSFALU: 5*-os HÁZASSÁG-KLINIKA A BÜKK-FENNSÍKON

OKOSFALU Szomatikus wellness: OKOSFALU: SZOMATIKUS MENTÁLIS WELLNESS TÁBOR

OKOSFALU Filozófiai esték: OKOSFALU-BUDAPEST: FILOZÓFIAI ESTÉK

OKOSFALU ZK-KÚRA, ÉLETMÓDVÁLTÓ ÉS FOGYASZTÓ PROGRAM: ZK-KÚRA: DURVA, DE FINOM

OKOSFALU ALAPÍTÓI, TRÉNEREI: RÓLUNK

OKOSFALU HELYSZÍN

ÉRDEKLŐDÉS AZ OKOSFALU PROGRAMOKRÓL

JELENTKEZÉS AZ OKOSFALU RENDEZVÉNYEIRE

OKOSFALU FRANCHISE-ajánlataink: legyen saját Okosfalvája és Iskolája!


Dr. Kollár Iskola coach képzés, tanácsadó képzés, Okosfalu és feltöltő tréningek: szállásunk

OKOSFALU A BÜKK-FENNSÍKON

BEKÖLCE, TUDÁSFALVA


Szeretettel hívjuk, várjuk a Bükk-fennsík festői szépségű falucskájába, az alig 500 fős Bekölcére (Eger és Szilvásvárad között félút!

Ismerjen meg minket: bemutatkozunk. Megmutatjuk a helyszínt és a szállást, betekinthet az egyedülálló programjainkba. Szívesen válaszolunk a felmerülő kérdéseire.

Mit kínálunk? A hegyi levegő és a még ismeretlen, az eredeti "poszturbán attitűdöt" felkínáló kis falu felejthetetlen atmoszféráját. Egyénileg, párban, családdal és gyerekekkel. Kikapcsolódást, valódi feltöltődést, tudást, megújulást. Visszaszerzett erőt, hitet, új perspektívát.


"Tanuld meg önmagad coacholni, így segíthetsz másokon is!"

Aki hosszabb lélegzetű, közös munkára vállalkozik velünk, annak szakmát, tanácsadói élethivatást, nemzetközi szinten is versenyképes kompetenciát és képesítést.

Ha Budapest leghíresebb sétálóutcájában szeretne tanulni, csoportos, tantermi képzésen részt venni, mi itt is nagy örömmel látjuk Önt! Távoktatásos képzést is szívesen ajánlunk.


"Legyünk egy lépéssel mások előtt!"

Válogasson a lehetőségek közül, éljen velük, tartson velünk!


Jelentkezés, regisztráció
Online regisztráció: OKOSFALU programjai


Érdeklődés
Kiss Szilvia Event manager
+36 70 432 4449
Dr. Kollárné Déri Kriszti
tréningvezető
+36 70 631 3311
kriszti.deri@drkollarcoaching.hu


Beiratkozás a Dr. Kollár Iskola Okosfalu programjára

Ugorjunk vissza a dr. Kollár Iskola Okosfalu program oldalának tetejére


Dr. Kollár Iskola coach képzés, tanácsadó képzés, Okosfalu és feltöltő tréningek: csoportos képzés helyszíne

Dr. Kollár Iskola coach képzés, tanácsadó képzés és feltöltő tréningek: Okosfalu Bekölcén OKOSFALU: 5*-os HÁZASSÁGKLINIKA, PÁRTERÁPIÁS ÉLMÉNYPROGRAM

"HŰ KÉPET ALKOTUNK!" PROGRAM


OKOSFALU, 2018. március 30-április 1..


Párterápiás élményprogramunkat elsősorban olyan pároknak ajánljuk, akik megrekedtek a társas együttlétben, hiányolnak valamit, nehezen dolgozzák fel az elmúlt időszak veszteségeit és konfliktusait, új látomást, új perspektívát keresnek. Azokat várjuk, akik tartoznak maguknak és családjuknak azzal, hogy ne futamodjanak meg, hogy ne elégedjenek meg kevéssel vagy annál is kevesebbel. akik nemcsak megmenteni, hanem megújítani és gazdagítani akarják a párkapcsolatukat.

 A "Hű képet alkotni" című párterápiás élményprogramunk tudományosan megalapozott, 12 éves tanácsadói, házasságterápiás gyakorlatunkra és tapasztalatunk esszenciájára épül.
A közös gyakorlatok során a résztvevők megtanulnak társukról és önmagukról hű (metaforikusan és valóságosan is) képet alkotni, miközben elmelyül és új értelmet nyer az egymás iránti elköteleződésük. Kapcsolatuk rezilienciáját (rugalmas alkalmazkodó-képességét) növeli, ha ez a kép egyszerre gyökerezik a valóságban (valósághű kép), és a közös életüket folytonosan felfrissítő, kreatív újratervezésben (képzeletformálta, képzeletgazdag kép).

A bekölcei "okos táj" egyszerre megnyugtató és inspiráló keretet biztosít mindehhez.


Dr. Kollár Iskola coach képzés, tanácsadó képzés, Okosfalu és feltöltő tréningek: Dr. Kollár, az élet utazás


OKOSFALU program ára: Szálással, teljes ellátással, 3 nap, 2 éjszaka, szervezett csoportos és szabadidős programokkal együtt 120.000 Ft/pár.


Kik vagyunk? Bemutatkozunk


Párterápiás élményprogram, OKOSFALU tartalma

Tudományosan igazolt, 2015. óta többszörösen kipróbált és nagy sikerrel alkalmazott, 3 napos párterápiás foglalkozásunk tartalmazza:

Eger-Szilvásvárad között, Bekölcén, egy festői, palóc kis faluban, több hektárnyi zöldellő parkban található csendes, de aktív pihenést kínáló Western Lovas Panzióban tartjuk elvonultan, ám nem elzárkózva a párterápiás, házasságterápiás tréningünket TELJES ELLÁTÁSSAL + SZÍNES KIEGÉSZÍTŐ ÉLMÉNYPROGRAMOKKAL.


Eszközök és megközelítések

 • Tesztek: párkapcsolati empátiateszt, értékteszt (összeillőségi mutató), önismereti hányados
 • Játékos vetélkedők és (el)gondolkodtató, komoly feladatok
 • Mozgás, koreográfiák, performanszok célba fogva
 • Vernális és non verbális szótárak elsajátítása és megújítása
 • Naponta használható, párkapcsolattámogató rítusokat és életvezetési stratégiákat alakítunk ki közösen, majd elmélyítjük, gyakoroljuk őket, a sajátélmányű tapasztalatok és visszajelzések segítségével elvégezzük a finomhangolást
... erről nem beszélni, hanem átélni kell!

Mit viszünk majd haza?

- Megértjük, mi a különbség a szubjektív, egyben sok esetben kontrollálhatatlanul romboló véleményünk és az objektív értékítéletek (tényítélet) között - Megtanuljuk, hogyan fejezzük ki a negatív értékítéleteinket (mert a visszajelzés hasznos és jó dolog) - Hogyan adjunk és fogadjuk a dícséretet - Párkapcsolati szerepeket azonosítunk, a nem működőket lebontjuk és újakat sajátítunk el
- Jól teljesítő viselkedésmintázatokat érünk tetten, tudatosítjuk őket és megerősítjük - Mindenekelőtt azonban megértjük hogyan és miért menekülünk a profánból (a mindennapi, szürke mechanizmusok elől) és hogyan teremthetünk párkapcsolaterősítő és -megtartó "szent teret", "szent időt" - Megértjük, hogy nincs "probléma", csak helyzetek és események, amik motiválttá tesznek bennünket a tanulásra - Rájövünk, nincs "megoldás", hanem lehetséges, szimpatikus vagy taszító, zsákutcába kergető vagy előremutató válaszok- Jó kérdéseket fogunk feltenni a lerágott csontként magunk előtt görgetett, unalomig ismert kliséink, kedvenc, de negatív és regresszív (visszafelé elsülő) gondolataink ismételgetése helyett

Amit megszerzünk és elérünk: egy megújult párkapcsolatot és arról már tudatosan gondolkodó, a párkapcsolatával okosan gazdálkodó páros; remény, szeretetteljes élmények, rácsodálkozások, lehetőségek, új perspektívák.


Szervezett szabadidős programok a csoportos foglalkozások mellett (előtt és után) kínáljuk: jóga, meditáció és élményprogramok (hajnali harmattaposás, tájmeditáció, kirándulás, könnyített vagy hegyi túra, vadles, borkóstolás, piknik, közös grillezés és meglepetések a friss levegő és a csodás táj mellé).


Fakultatív programok: lovaglási és fürdési lehetőség, esti, közös beszélgetések, elgondolkodtató szempontok.


Szállás és napi 3-szori étkezés: több hektárnyi zöldellő parkban található csendes, de aktív pihenést kínáló Western Lovas Panzióban.


Érdeklődés: Tel.: 06 70 631 3311 vagy 06 70 432 4449

Beiratkozás: :  Online jelentkezési lap


Beiratkozás a Dr. Kollár Iskola Okosfalu programjára

Ugorjunk vissza a dr. Kollár Iskola Okosfalu program oldalának tetejére


Dr. Kollár Iskola coach képzés, tanácsadó képzés, Okosfalu és feltöltő tréningek: házasságterápia, párterápia
/Postmodern Arnolfini házaspár/


Betekintő a módszerünkbe

Egy párkapcsolat jövője megjósolható abból, hogy a párok képesek-e újabb és újabb pozitív érzelmek megélésére, illetve abból, hogy mennyire sikeresen  tudják negatív érzelmeiket kezelni. 

A negatív érzelmek csökkentésének, illetve a pozitív érzelmek növelésének kiemelkedően fontos eszköze az empátia. 

Az empátia nem csupán a másik személy elméjének olvasásában és az érzelmi ráhangolódásban "ölt testet", hanem a másik moztulatainak empatikus tükrözésében, illetve abban, ahogy mozgásunkat (gyakran öntudatlanul) a számunkra vonzó személy mozgásához igazítjuk. 

Módszerünkben fontos szerepet kap, az empatikus nyelvhasználat mellett, az empatikus együttmozgás képességének fejlesztése, illetve a kölcsönösen testet öltött empátiára való tudatos figyelem elsajátítása. 

Párkapcsolati tréningünk fontos célja egyrészt a párok testi-mozgási intelligenciájának,  illetve megtestesült empátiájának a fejlesztése, másrészt, hogy képessé váljanak olyan helyzetek tervezésére és megélésére, melyekben örömteli módon reagálhatnak összehangolt mozdulataiknak a "mostban" testet öltött szépségére. 


A párkapcsolat (megtestesült) koreográfiája

Idegtudományi kutatások szerint egy sikeres párterápiának egyrészt fejlesztenie kell a negatív érzelmek kezelésének képességét, másrészt mind a párkapcsolati konfliktusokban, mind azokon kívül (mindennapi társas helyzetek és interakciók) módszereket kell biztosítania arra, hogy a párok minél több pozitív érzelmet, minőségi pillanatot éljenek meg a kapcsolatukban. A sikeres párterápia fő kérdése tehát az, hogy miként csökkenthetők a negatív, és miként növelhetők a pozitív érzelmek. A negatív érzelmek csökkentésének, illetve a pozitív érzelmek növelésének kiemelkedően fontos eszköze az empátia. 

Az úgynevezett "megtestesült megismerés" (embodied cognition) azt jelenti, hogy a világról alkotott tudásunk a szenzomotoros (érzékelő-mozgató) rendszereinkből érkezik. Valójában a környezetünkre adott fizikai reakcióinkból, cselekvéseinkből és testünk mozgásából tanulunk.
A több évtizedes gyakorlati és kutatási tapasztalatokra (számos általunk írt könyvre, könyvfejezetre és cikkre) alapozott módszerünk arra a kortárs, tudományos fejleményre épül, hogy az ember nem pusztán egy infomáció-feldolgozó mechanizmus, hanem a környezetére testileg-lelkileg reagáló organizmus. A környezetünk felfedezését élménykereső hajlamunk motiválja. Az egyik fontos értékmérő, amely alapján döntünk a különféle lehetséges élményforrások között, az a szépség.
"A földeken aratás közben énekelt munkadal nem csupán örömteli esztétikai élményt nyújt az aratóknak, de lendülete a munkájukra is átterjed, felélénkíti, serkenti, és olyan szolidáris szellemmel tölti meg, amely a dal és a munka végeztével még sokáig jelen van."

A megtestesült megismeréssel összhangban új, tudományosan megalapozott felfedezés az úgynevezett "megtestesült empátia" fontossága is. Ha hozzáillesztjük ehhez a szépség iránti, testet öltött vonzalomról alkotott mai felfogást, akkor módszerünk a következő képlettel írható le egyszerűen:

megtestesült empátia + szomatikus esztétika = a párkapcsolat megtestesült koreográfiája

A "koreográfia" szót nem átvitt értelemben, hanem szó szerint is használjuk (de természetesen nem csak tánckoreográfiát értünk alatta!). 

"Koreográfia: Önálló táncjátékok vagy színművek táncbetéteinek részletes leírása. A koreográfia tartalmazza az egyes táncmozdulatokat, összekapcsolásuk sorrendjét és a táncjáték vagy jelenet cselekményét. A koreográfiát a koreográfus tervezi meg, akinek ismernie kell az alkalmazott tánc, például néptánc, klasszikus balett szabályait, a színpadot, a zenét és azt a történetet, amelyet tánccal akar bemutatni."

A módszerünk alaphipotézise, hogy életünket különféle megtestesült koreográfiák keretei között éljük, különféle, műfajokba, történetekbe ágyazottan.  Egy párkapcsolati koreográfia akkor jó, ha képes egymás megszelidítésére, ahogy azt a Kis herceg című regény rókája ajánlotta, de ha kell, egymás "megvadítására" is. Nyilvánvalóan nagyon fontos az időzítés, a párkapcsolat dinamikájához történő illeszkedés.

Párkapcsolati tréningjeink során egyrészt feltárjuk a párok jelenleg jól vagy kevésbé jól működő koreográfiáit, másrészt újakat tanulunk az esztétikai élménybe ágyazott közös performanszok -egymás gesztusainak utánzása, közös nonverbális nyelv gyakorlása, tánc stb., vagyis a testet öltött, empatizáló kooperációk - során. Gyakorlataink alkalmával  a beszéd a megtestesült empátia és a szomatikus esztétika kontextusában nyeri el méltó helyét, de nem uralkodik el rajtuk. Lényegi célunk egyrészt a párok testi-kinesztetikus intelligenciájának,  illetve megtestesült empátiájának a fejlesztése, másrészt az, hogy a párok képessé váljanak olyan szituációk tervezésére és megélésére, melyben esztétikailag kifinomultan reagálhatnak közös életünk testet öltött szépségére. 


Beiratkozás a Dr. Kollár Iskola Okosfalu programjára

Ugorjunk vissza a dr. Kollár Iskola Okosfalu program oldalának tetejére

Dr. Kollár Iskola coach képzés, tanácsadó képzés, Okosfalu és feltöltő tréningek: okosfalu programja, Bekölce OKOSFALU: SZOMATIKUS MENTÁLIS WELLNESS TÁBOR


+Ehhez választható: SZOMATIKUS COACH KÉPZÉS


Rezilienciafejlesztés (lelki, mentális állóképesség, rugalmas ellenállóképesség)


Tábor, OKOSFALU: 2018. március 30-április 1.

Szomatikus coach képzés, OKOSFALU: 2018. március 26-április 1.


"Számos kortárs pszichológia, és a kognitív tudományra reflektáló, filozófia könyv hangsúlyozza, hogy életbenmaradásunk lényegi eszköze az életünknek való értelemadás, ezzel összhagban az életünk feletti kontroll megélése. Döntéseink felfoghatók bizonyos életformák melletti elkötelezettségként, arra való hipotézisként, hogy milyen emberekké válunk választásaink következtében. A  betegségek gyakran csökkent az életünk irányíthatóságába vetett hitünket, új értelmezési keretbe állítják az életünket, ismeretlen perspektívából láttatják a valóságot. Egyes nőgyógyászati betegségek speciális sajátossága, hogy a nemi identitásunkra irányítják a figyelmünket. A tervezői gondolkodásra (design thinking) alapozott tréningjeink célja, hogy a résztvevők az úgynevezett reziliens megküzdési stratégiákat készség szinten elsajátítsák."  

PhD Dr. Kollár József, elmefilozófus, egyetemi oktató


Szomaesztétika, vagyis a szomatikus esztétika a test harmonikus működésére utal. Embodied mind, megtestesült elme.
A szomatikus coaching, nem más mint fizikai és kognitív szervezetépítés. A testen, tudatos testérzeten keresztül történő gondolkodás.

Örömteli és tudatos testérzet örömtelibb érzéseket generál. Az új érzések újabb gondolatokat hoznak létre, melyek ismét frissebb, kívánatosabb, jobb közérzetet okozó, vadonatúj érzelmeket váltanak ki. Ezt nevezzük a gondolkodás és az érzelmek evolúciójának.


Programunk különösen (de nem kizrólagosan) nőgyógyászati betegségekben érintett nőkhöz szól. Szívesen látunk más résztvevőket is, akik ilyen-olyan okból kénytelenek újraszervezni az életüket és ehhez muníciót, hasznos szempontokat, stratégiákat és főképpen elegendő lelkierőt kívánnak összegyűjteni.


A programot mindenkinek ajánljuk, aki


  - érti és megérti az optimális fizikai, lelki, szellemi teljesítőképesség állandósításának szükségességét, a jó szomatikus (testérzeti), szociális, pszichés közérzet megteremtésének, visszaállításának és megőrzésének jelentőségét - munkájából adódóan (vezetőként, trénerként, előadóként) sokat szerepel nagyobb csoportok, közösségek előtt, így nem kíván lemondani a testnyelv elsajátításáról és intenzív használatáról, a tudatos testbeszéd és testérzet adta magabiztosságról, a testtudatos viselkedésből nyert erőről és sikert sugárzó megjelenésről


  - nem ér rá intenzíven sportolni, vagy szívesen mozogna többet, de nincs alkalma rá. Olyan mozgásformát, testtudatos életvitelt kíván kialakítani, ami egy városlakó számára is biztosítja az egészséges életmódot, stresszkezelést, stressz okozta betegségek megelőzését és rekreációját (az egészség visszaállítását)


  - szivesen ajánljuk ezt az élményprogramot azok számára is, akiknek mindennapi rutinjához tartozik a mozgás és ennek új formájit keresi

   

  - szabadidejét nemcsak eltölteni kívánja, hanem a következő éveire, így a körülötte állók sorsára is nagy befolyást jelentő, új ismeretekre, tapasztalatokra kíván szert tenni


  - hasonló gondolkodású társak után kutat, örömmel venné olyan személyek ismeretségét, aki osztozik az életigenlő, személyes filozófiájában
  - egyszerűen jobban akarja érezni magát a bőrében


  Dr. Kollár Iskola coach képzés, tanácsadó képzés, Okosfalu és feltöltő tréningek: programok


  OKOSFALU program ára: Szálással, teljes ellátással, 3 nap, 2 éjszaka, szervezett csoportos és szabadidős programokkal együtt 70.000 Ft/fő.


  Kik vagyunk? Bemutatkozunk


  Szomatikus mentális wellness regeneráló élményprogramunk eszközei és megközelítései:


  - SZOMAESZTÉTIKA fogalma, tartalma, célja, eredménye
  - SZOMATIKUS gondolkodás jellegzetességei, esetpéldák (esetszimulációs gyakorlatok) és résztvevők által hozott esetek elemzése
  - SZOMATIKUS életvezetési megfontolások, modellek és stratégiák
  - Belekóstolunk a szomatikus mozgásformákba (jóga-alapokon): reggeli, déli és esti közös mozgások
  - Non verbális kommunikáció, metakommunikáció Testbeszéd alapjai és professzionális irányai
  - Testbeszéd gyakorlatok
  - Kommunikációs helyzetekhez illeszkedő metakommunikációs szempontok és megoldások
  - Értékteszt, empátia-teszt, önismereti teszt, ontológiai teszt
  - Mit kell tudnom a k ettős kötésekről és a metahelyzetekről mint energiavámpírokról? Hogyan fordítsam a hasznomra ezeket?
  - Rezilienca fogalma, célja, elvárható eredményei
  - Reziliencia helyzetgyakorlatok, csoportgyakorlatok és egyéni munkák
  - Reziliencia stratégiák
  - Reziliens vagyok: így viselkedem nehéz helyzetekben
  - Reziliens vagyok: így tartalékolom és mozgósítom az erőmet a nehéz helyzetekre
  - Reziliens vagyok: mit tanulok, így tanulok a problémákkal találkozva
  - Mit jelent a vonzó vízió, "csábító ajánlat", látomás, jövőszcenárió és hogy kell ezt csinálni?

  Amit hazaviszünk: Testileg összeszedett, lelkileg feltöltődött, kongnitív módon pedig számtalan stratégiával és jó gyakorlattal gazdagodott, professzionális metakommunikátorokként lépünk újra az élet színpadára.


  Szervezett programok a csoportos foglalkozások mellett (előtt és után): jóga, meditáció, önismereti tesztek, íráselemzés és élményprogramok (hajnali harmattaposás, tájmeditáció, borkóstolás, kirándulás, könnyített vagy hegyi túra, vadles és meglepetések a friss levegő és a csodás táj mellé)


  Fakultatív programok: lovaglási és fürdési lehetőség, elgondolkodtató szempontok a közös, esti beszélgtések felejthetetlen élményével.

  Szállás és napi 3-szori étkezés: több hektárnyi zöldellő parkban található csendes, de aktív pihenést kínáló Western Lovas Panzióban.


  Érdeklődés: Tel.: 06 70 631 3311 vagy 06 70 432 4449


  Beiratkozás:  Online jelentkezési lap


  BETEKINTÉS A MÓDSZERÜNKBE

  Azt a kompetenciarendszert, amely lehetővé teszi, hogy új viselkedésmintákat hozzunk létre rezilienciának nevezzük. Pontosabban a reziliencia terminus két értelemmel bír: 1. A reziliencia az a mértéktartomány, amelyen belül az adott rendszer egyensúlyi állapotban marad a ráható erőkkel szemben; 2. Ha a külső erőhatás felborítja a rendszer belső egyensúlyát, akkor a reziliens szisztémák erre adaptívan reagálva képesek újra egyensúlyi állapotba kerülni. Ebben az értelemben a reziliencia mértékét az a külső erő adja, amely a rendszert arra indítja, hogy újraszervezze önmagát. A "reziliencia" a "rezisztenciából" és az "inerciából", létrehozott terminus, amely az adott rendszer képlékenységét, és ugyanakkor stabilitását fejezi ki. A reziliencia egyfajta rugalmas megbirkózási, vagy ellenálló képesség. A szó gyökere a latin "salire" (ugrani) ige, a re-salire azt jelenti, hogy hátrahőkölni, előre-hátra feszülni. Amikor egy túlspecializált, automatizmusok által vezérelt rendszer zsákutcába jut, akkor hátrálnia kell egy képlékenyebb, nyitottabb állapotba (pl. egy embernek saját tudattalanjába), hogy más irányba és nagyobbat tudjon ugrani, mint korábban. 

  A reziliencia fejlesztése személyes utazásnak tekinthető, mely elkerülhetetlen traumákon át vezet, vagyis nem királyi út, de a fentiekből következően nem is magányos utazás.

  A rezilienciához vezető élethosszig tartó utazásnak azért kijelölhetők a virtuális állomásai. 1. A reziliens személy nemcsak elfogadja azokat a változásokat is, amiket nem látott előre és nem ő idézett elő, hanem előnyére fordítja őket. 2. Ahelyett, hogy megadná magát a sorsának, a fájdalom elől komplexusok mögé bújna, képes karakterisztikus döntéseket kívánó cselekvések véghezvitelére, és vállalja értük a felelősséget. 3. Helyes döntéseit nem tekinti tőle függetlenül végbemenő, véletlen egybeesések eredményének, hanem saját értékeiből származó, és azokat növelő sikeres, önbizalomnövelő akcióknak. 4. Amikor szembe kell néznie egy fájdalmas eseménnyel, akkor képes azt egy átfogóbb perspektívában szemlélni, melyben könnyebben kezelhető a konkrét tragédia. 5. A jövő iránti nagyfokú érdeklődés, amelyben sokféle izgalmas szerep várja, különféle kreatív rendező darabjában.


  Beiratkozás a Dr. Kollár Iskola Okosfalu programjára

  Ugorjunk vissza a dr. Kollár Iskola Okosfalu program oldalának tetejére

  Dr. Kollár Iskola coach képzés, tanácsadó képzés, Okosfalu és feltöltő tréningek: Okosfalu, Bekölce OKOSFALU: FILOZÓFIAI ESTÉK


  "ÁTJÁRÓ"- NYÍLT FILOZÓFIAI MŰHELY bemutatja

  ÖNISMERET Á-TÓL MÁIG


  BUDAPEST
  2018. január 20.

  OKOSFALU
  2018. március 30-április 1.

  Cím:
  BUDAPEST, Károly krt. 3/a.
  vagy
  OKOSFALU, 3343 Bekölce, Holland Farm

  Részvétel díja

  BUDAPEST: 3.500 Ft/fő

  OKOSFALU: 28.000 Ft/fő (szállással, 5 étkezéssel, érkezéskor: reggeli, ebéd, vacsora, másnap: reggeli és ebéd)

  Programismertető: Nyílt Filozófiai Műhely programjai


  Dr. Kollár Iskola coach képzés, tanácsadó képzés, Okosfalu és feltöltő tréningek: tréninglehetőségek


  Beiratkozás a Dr. Kollár Iskola Okosfalu programjára

  Ugorjunk vissza a dr. Kollár Iskola Okosfalu program oldal tetejére

  Dr. Kollár Iskola coach képzés, tanácsadó képzés, Okosfalu és feltöltő tréningek: okosfalu, Bekölce OKOSFALU: OKTATÁS


  TÖBBSZÖRÖSEN AKKREDITÁLT, SZUPERINTENZÍV KÉPZÉSEK
  BENTLAKÁSOS, ELVONULÁSOS PROGRAM

  Képzések indulása: OKOSFALU, 2018. március 26-tól


  Eger-Szilvásvárad között, Bekölcén, egy festői kis faluban, a Falubíróházban tartjuk elvonultan, de közel sem elzárkózva a SZUPERINTENZÍV, bentlakásos TÖBBSZÖRÖSEN AKKREDITÁLT képzéseinket TELJES ELLÁTÁSSAL (napi 3-szori étkezés) + SZÍNES, KIEGÉSZÍTŐ PROGRAMOKKAL mindössze egy budapesti képzésünk áráért!


  SZUPERINTENZÍV: gyors, intenzív, mélyen beépülő tanulási módszer

  TÖBBSZÖRÖSEN AKKREDITÁLT: nemzetközi követelmények szerint összeállított, tudományosan megalapozott tananyag, egyetemi oktató és nemzetközileg akkreditált trénerek

  TELJES ELLÁTÁS: napi 3-szori, különleges szeretettel összeállított ételek

  SZÍNES ÉLMÉNYPROGRAMOK: csodás, elfogadó csoportok (sokan örök barátok lesznek), felejthetetlen szellemi kalandok és valódi túrák pazar tájakon

  MINDÖSSZE EGY BUDAPESTI KÉPZÉSÜNK ÁRÁÉRT: budapesti képzésünk árán szállás, étkezés és különleges programok várják!

  Szervezett szabadidős programok a tanulás mellett (előtt és után) kínáljuk: önismereti tesztek, íráselemzés és élményprogramok (hajnali harmattaposás, tájmeditáció, kirándulás, könnyített vagy hegyi túra, vadles, borkóstolás, piknik, közös grillezés és meglepetések a friss levegő és a csodás táj mellé).


  Fakultatív programok: lovaglási és fürdési lehetőség, esti nagy beszélgetések és (el)gondolkodtató szempontok.


  A többszörösen akkreditált képzési programok részletes ismertetése: Dr. Kollár Iskola weboldala


  Heti haladási program: Okosfalu program


  Szállás és étkezés, OKOSFALU: Holland farmerek több hektárnyi, zöldellő parkjában található csendes, de aktív pihenést kínáló Western Lovas Panzióban. A tulajdonosok szívvel-lélekkel vendéglátók. Türelmesek, nagyvonalúak, vendégszeretők. Igazi, jó házigazdák.


  Érdeklődés: Tel.: 06 70 631 3311 vagy 06 70 432 4449


  Beiratkozás: Online jelentkezési lap


  Dr. Kollár Iskola coach képzés, tanácsadó képzés, Okosfalu és feltöltő tréningek


  Kik vagyunk?
  Bemutatkoznak a képzések oktatási vezetői


  Beiratkozás a Dr. Kollár Iskola Okosfalu programjára

  Ugorjunk vissza a dr. Kollár Iskola Okosfalu program oldal tetejére  BENTLAKÁSOS-ELVONULÓS KÉPZÉSEINK ÁRA


  3 nap teljes ellátással, bentlakással és képzéssel: 87.500 Ft- 20% a Dr. Kollár Iskola kedvezménye = 70.000 Ft/fő.


  5 nap teljes ellátással, bentlakással és képzéssel: 187.500 Ft- 20% a Dr. Kollár Iskola kedvezménye = 150.000 Ft/fő.

  2*5 nap teljes ellátással, bentlakással és képzéssel: 2* 187.500 Ft- 20% a Dr. Kollár Iskola kedvezménye = 2*150.000 Ft/fő.


  1 képzési mentoring óra (skypon, viberen, telefonon az Iskola költségére) az Ön által választott időpontban: 20.000 Ft/fő/óra


  KÉPZÉSTÍPUSOK

  3in1: Life coach+ Business coach+ Mediátor< (2*5 nap+ 7 mentoring alkalom)


  Testbeszéd képzés (3 nap)


  Mediátor: Párkapcsolati és válási mediátor képzés (permegelőző, közvetítő)


  KÉPZÉSEK INDULÁSA


  Budapesten: képzési naptár

  Okosfaluban: 2018. március 26-30.

  Bejelentkezés a TANÁCSADÓ képzési programra

  HELYSZÍN: OKOSFALU, a bekölcei Western Lovastanya

  A több hektárnyi zöldellő parkban található, tiszta, csendes, rendkívül családbarát vendégházat Heves megye északkeleti részén, a Bükk-hegység lábánál elterülő, alig 500 főt számláló kis faluban, Bekölcén találja, 22 kilométerre Egertől (sokféle fürdési lehetőség, wellness, borpincék), és 12 kilométerre Szilvásváradtól (lovaglás). A hosszan elterülő vidéken vegyes és tölgyerdők váltják egymást, a domboldalakat az őshonos vadvirágok és növények foglalják el, a falvak körül pedig a helyi vadállomány újra meg újra felfedezi a régi csapásokat.
  A Western Lovastanya szépen kiépített tere szolgál az OKTATÁSi, KÉPZÉSi és ÉLMÉNYprogramok színhelyéül.
  Kristálytiszta levegő, feledhetetlen túrák, boldog idők...


  Dr. Kollár Iskola coach képzés, tanácsadó képzés, Okosfalu és feltöltő tréningek: Westwnd Lovastanya

  Dr. Kollár Iskola coach képzés, tanácsadó képzés, Okosfalu és feltöltő tréningek: Western Lovastanya

  Dr. Kollár Iskola coach képzés, tanácsadó képzés, Okosfalu és feltöltő tréningek: Western Lovastanya

  Dr. Kollár Iskola coach képzés, tanácsadó képzés, Okosfalu és feltöltő tréningek: szállás

  Dr. Kollár Iskola coach képzés, tanácsadó képzés, Okosfalu és feltöltő tréningek: szállás

  Dr. Kollár Iskola coach képzés, tanácsadó képzés, Okosfalu és feltöltő tréningek: szállás

  Képek forrása: Western Lovastanya weblapja és Google kereső (2017.04.01.)


  Beiratkozás a Dr. Kollár Iskola Okosfalu programjára

  Ugorjunk vissza a dr. Kollár Iskola Okosfalu program oldal tetejére

  AZ OKOSFALU KÉPZÉSEK ÉS A TRÉNINGEK TANÁRAI, OKTATÓI, TRÉNEREI


   Magyar Guinness Rekorder karitatív coachok vagyunk

   Első
   , magyar és nemzetközi akkreditációval rendelkező coach képzés és tanácsadó képző Iskola vagyunk


   Vezető tanárok -független kutatások szerint; l.: Komócsin Laura (ELTE kutatás)- a hazai legismertebb coachok egyikei


   10 év, több mint 1.500 sikeres hallgató, 3.000 órányi tanácsadói gyakorlat


  A képzés vezető tanára: PhD Dr. Kollár József,elmefilozófus, pedagógus, egyetemi oktató

  A képzés oktatói és trénerei: a legelső hazai tanácsadói közösség, a MAGYAR COACHSZÖVETSÉG (2008.) tagjai: pszichológus, orvos, ranglistavezető edző, akkreditált coach, mediátor-kiképző tréner és meghívott előadók: színész, tanúsított jógaoktató.

  RÓLUNK

   

  PhD DR. KOLLÁR JÓZSEF

  elmefilozófus egyeteni oktató, művészetkritikus, költő
  senior fokozatú mediátor-kiképző tréner (IRM/KIM), mester coach
  az első hazai központú, 26 ország részvételével bővülő, nemzetközi coach- és mediátor szövetség, az IACM elnöke

  Dr. Kollár Iskola coach képzés, tanácsadó képzés, Okosfalu és feltöltő tréningek: PhD Dr. Kollár József, az Okosfalu program szakmai vezetője

  Az ELTE-n folyó kutatás szerint a 5 legismertebb hazai coach egyike. (Forrás: Komócsin Laura, 2011. Business Cooach Konferencia, Budapest)

   

  Dr. Kollár Józsefről a Wikipédián >>

  Életrajza az ArtPortálon >>

  Dr. Kollár az IACM elnöke >>

  Dr. Kollár az IACM Kutatóközpont vezetője >>

   

  "Kollár József különös nyereség a magyar szellemi életben..."
  Prof. Pléh Csaba, akadémikus

   

  DR. KOLLÁRNÉ DÉRI KRISZTI

  mérnök-szakközgazdász
  senior fokozatú mediátor-kiképző tréner, mester coach
  magyar GUINNESS-rekorder coach
  az első hazai coachszövetség, a Magyar Coachszövetség 2008. kuratóriumi elnöke

  Dr. Kollár Iskola coach képzés, tanácsadó képzés, Okosfalu és feltöltő tréningek: Déri Kriszti

  Dr. Kollárné Déri Krisztit a Human Research Magazin 2013-ban a 10 szakmailag és teljesítményében legelismertebb coach közé választotta.

  Az ELTE-n folyó kutatás szerint a 10 legismertebb hazai coach egyike. (Forrás: Komócsin Laura, 2011.)

   

  Déri Kriszti nemzetközi tanácsadói fokozattal és akkreditációval is rendelkezik (ACC/ICF 2013-2016, IACM/MPCC 2014-2018)

  A legelső magyarországi coach szervezet, a Magyar Coachszövetség Alapítvány 2008. Kuratóriumi elnöke

  Déri Kriszti bemutatkozása >>

  Déri Kriszti online tanácsadása >>

   

  "Dr. Kollárné Déri Krisztina jelentős munkát végzett a (...) szervezeti és vezetési kultúra fejlesztése terén."
  Prof. Kálmán Erika, intézetigazgató


  Beiratkozás a Dr. Kollár Iskola Okosfalu programjára

  Ugorjunk vissza a dr. Kollár Iskola Okosfalu program oldal tetejére


  SZEREPLÉSEINK A MÉDIÁBAN Dr. Kollár Iskola coach képzés, tanácsadó képzés, Okosfalu és feltöltő tréningek: MédiaszerepléseinkDr. Kollár Iskola coach képzés, tanácsadó képzés, Okosfalu és feltöltő tréningek: Médiaszerepléseink

  PUBLIKÁCIÓINK

  Dr. Kollár Iskola coach képzés, tanácsadó képzés, Okosfalu és feltöltő tréningek: könyveink1

  Vízen járni, a válságkezelés filozófiája >>

  "Ez a könyv kreatívan ötvözve több tudományág eredményeit nagyszerű, új ablakokat nyit a világra és önmagunkra. Elgondolkodtat, cselekvésre ösztönöz és új utak kipróbálására indít."
  Dr. Rusznák Tamás, az Állami Bankfelügyelet exelnöke, egyetemi oktató, a Dr. Kollár Iskola volt hallgatója


  Dr. Kollár Iskola coach képzés, tanácsadó képzés, okosfalu és feltöltő tréningek: könyveink2

  Kollár József- Dr. Kollárné Déri Kriszti: Life coaching (fejezet)
  Módszertani kézikönyv coachoknak és coachszemléletű vezetőknek 2.
  (Manager Kiadó)

   

  Dr. Kollár Iskola coach képzés, tanácsadó képzés, Okosfalu és feltöltő tréningek: könyveink3

  Dr. Kollár József- Dr. Kollárné Déri Kriszti: Ontológiai coaching (fejezet)
  Coaching alapok és irányzatok
  (Akadémiai Kiadó)


  Dr. Kollár Iskola coach képzés, tanácsadó képzés, Okosfalu és feltöltő tréningek: koönyveink4

  77 új tanulságos történek vezetőről, coachokról:
  2 fejezet, 1 life coach eset és egy business, üzleti coaching
  esetpéda a praxisunkból

  Szerk: Komócsin Laura
  Kiadja: Business Coach Kft.

   

  Dr. Kollár Iskola coach képzés, tanácsadó képzés, Okosfalu és feltöltő tréningek: könyveink5

  Kollár József: Kiűzetés a Gutenberg téri galaxisból

   

  Dr. Kollár Iskola coach képzés, tanácsadó képzés, Okosfalu és feltöltő tréningek: könyveink6

  Kollár József: "Én állok minden fülkefényben"

   

  Dr. Kollár Iskola coach képzés, tanácsadó képzés, Okosfalu és feltöltő tréningek: könyveink7

  Kollár József: Az empátia mint analógia (Észleléstől a nyelvig című könyvben)

   

  Dr. Kollár Iskola coach képzés, tanácsadó képzés, Okosfalu és feltöltő tréningek: könyveink8 oll

  Kollár József: Hattyú a komputer vizén

   

  Dr. Kollár Iskola coach képzés, tanácsadó képzés, Okosfalu és feltöltő tréningek: konyveink8

  Kollár József: Álmodnak-e a diákok elektromos tanárokról? (Re-produkciók című könyvben)

  PhD Dr. Kollár tudományos cikkeiből válogatás:

  Válogatott tudományos cikkek >>

  További szakmai cikkeink:

  Mentofaktúra online folyóirat >>


  Beiratkozás a Dr. Kollár Iskola Okosfalu programjára

  Ugorjunk vissza a dr. Kollár Iskola Okosfalu program oldal tetejére

  AZ OKOSFALU PROGRAM LICENCE KIVÁLTÁSA

  Dr. Kollár Iskola coach képzés, tanácsadó képzés, Okosfalu és feltöltő tréningek: médiában


  Az OKOSFALU képzések teljesítése után már vizsgát tehet. A sikeres vizsgáról angol-magyar nyelvű tanúsítványt állítunk ki, melyen igazoljuk, hogy Ön az elvégzett képzés licence-birtokosa.

  A licence nem franchise!

  Az itt tanult módszertan és tudás átadását képzés, oktatás, tanfolyam formájában nem engedélyezzük.


  Tájékoztatásul:
  A life, business coach, valamint a mediátor képzés keretében folyó oktatás maradéktalanul kielégiti a közvetítők képzésére vonatkozó jogszabályt (is): vagyis a képzési programunk megfelel a 63/2009. (XII. 17.) IRM, a közvetítői szakmai képzésről és továbbképzésről szóló rendeletnek.
  A tanúsítvány birtokában lehetőség nyílik a közvetítői listára való felkerülésre. Erre való jogosultságról a KIM/IRM dönt, erre az iskoláknak a kiadott és szabályos (a KIM/IRM által előírt és elfogadott) tanúsítványon kívül semmiféle ráhatasa nincs.
  A KIM/IRM legfontosabb követelménye jelenleg:
  diploma (bármilyen) és a diplomának megfelelő munkakörben való min. 5 éves munkaviszony igazolása (+ büntetlen előélet).
  Aki tehát igazságügyi közvetítő szeretne lenni, az alapdiplomájának megfelelő 5 éves igazolást gyűjtsön és mutasson be. Ha pl. valaki bányamérnök, de párkapcsolati mediátor szeretne lenni, akkor 5 év bányamérnöki és ezzel összefüggő gyakorlatot kell igazolnia. Akinek nincs meg a fentiek szerinti 5 éve a képzésünk megkezdésekor, az nem jelenti, hogy nem vehet részt a meditor képzésünkön, illetve a mediátori kompetemciákat is biztosító coach képzéseinken. A kiadott tanúsítványunk ugyanis nem évül el, így a gyakorlat megszerzésével későbbiekben fel lehet kerülni a fent említett listára.
  Az Ön által választott képzés keretében a KIM/IRM által akkreditált (elfogadott) meditorképző iskolaként vállaljuk a medátori kompetenciák átadását (coachoknak egyéb ismereteket is).

  Coachok számára nem kötelező a közvetítői bejegyzés, ettől teljesen függetlenül gyakorolhatják a nálunk szerzett tanúsitványuknak megfelelő coach praxist.


  A licence arra jogosítja, hogy szabadon használhatja az akkreditált képzésekkel megszerezhető kompetenciákat és címet. Hivatkozhat a szervezetünkre, aki minden esetben jót áll a hallgatóiért és referenciával szolgál a számukra.


  A DR KOLLÁR ISKOLA -iLoveSchool egy márkanév, lovemark (szeretetmárka) és minőségbiztosítási tanúsítvány egyben. Nagyon büszke lehet rá!

  AZ OKOSFALU PROGRAM FRANCHISE-AJÁNLATA


  Dr. Kollár Iskola coach képzés, tanácsadó képzés, Okosfalu és feltöltő tréningek: okosfalu programban bárki részt vehet


  Tevékenységünk során többször tapasztaltuk, hogy a szellemi tulajdon (know-how) fogalmát és tartalmát hallgatóink és partnereink vagy kívülállók annyira tágan értelmezik, hogy a tőlünk tanult, hallott, olvasott módszertant és gyakorlatot gond nélkül mutatják be konferenciákon, szakmai fórumokon, cikkekben és képzésekben -engedély, de legalább forráshivatkozás nélkül- sajátjukként.

  Az ilyen, nevezzük nevén, lopás ellen minden esetben fellépünk.

  Azért, hogy Ön szabadon vegyen egy szeletet a tortánkból, meghívjuk az asztalunkhoz: franchise-partnerséget kínálunk fel.


  A franchise keretében Ön szabadon használhatja szellemi termékeinket, önállóan szervezhet profitszerző képzési programokat és más eseményeket, ahol bemutathatja az elért, immár közös eredményeinket.


  A szellemi termék magas minőségét és értékét a nálunk végzett szakemberek (pszichológusok, pedagógusok, egyetemi karok docensei, tanszékvezetői, rektorhelyettesei, gyakorlati szakemberek) igazolják.


  MIÉRT JÓ ÖNNEK A TANÁCSADÓI vagy az OKTATÓI FRANCHISE RÉSZESÉVÉ VÁLNI?


  Jogtiszta szellemi terméket tudhat magáénak.

  A tartalomért, annak tudományos és szakmai hitelességéért és helytállóságáért, aktualitásáért mi felelünk és vállaljuk a felelősséget.

  A sikeres üzleti koncepció átvétele lecsökkenti a kockázatot és a bizonytalanságot, melyet egy új vállalkozás indítása és a piaci versenyhezt okoz ahhoz képest, mintha Ön egyedül lépne a küzdőtérre.

  A Franchise-partner (azaz Ön) igen alacsony tőkebefektetéssel fér hozzá és használ egy, már bevezetett és ismert márkanevet, brandet.

  A rendszergazdaként (azaz mi) az eddig már többszörösen bizonyított marketing- és PR-stratégiánkkal, intellektuális háttérbázisunkkal, óriási tanácsadói tapasztalatunkkal, szakmai hitelünkkel és hírnevünkkel segítjük az Ön üzletének megnyitását és működtetését.

  Az átvevő (Ön mint franchise-partner) a franchise hálózat révén előnyösebb kondíciókkal jelenhet meg az ügyfelei felé (magasabb óradíj, nagyobb találati arány a hideghívásokkal szemben, bizalmi kör és referencia).

  Az átadóként mi nemcsak (be)tanítást biztosítunk a franchise-partnerünknk, hanem folyamatos segítségnyújtást (szupervízió és szakmai workshopok), további képzéseket is (százezer Ft nagyságrendben).

  A bevezetett márkanév használata különböző előnyökhöz juttatja használóját, a franchise átvevőt (azaz Önt): pl. új pályázati lehetőségek. Szélesebb értelemben a franchise kapcsolati hálóban további együttműködési potenciál is rejlik.

  A rendszergazdaként (azaz mi) folyamatos támogatást nyújtunk a promócióban és a marketingben egyaránt, sőt saját magunk is állandó központi marketing tevékenységet folytatunk.

  A franchise hálózathoz csatlakozók (azaz Ön) a rendszergazda által bevezetett újdonságokat, kutatási eredményeket, termék-innovációt, valamint szolgáltatásokat is élvezheti.

  Az átvevő (tehát Ön) egy nagyobb, biztonságot nyújtó hálózat részeként, de attól függetlenül, önállóan működteti saját üzletét.


  A tanácsadói farnchise ára: egyszeri Ötszázezer Ft.


  Az oktatói farnchise ára: egyszeri Hárommillió Ft.


  Részletes információt szívesen kínál Önnek Csalló-Lőcsei Henriett (tel.: 06 30 697 3129) és Déri Kriszti (tel.: 06 70 631 3311)


  Az OKOSFALU know-how tulajdonosai:


  Csalló-Lőcsei Henriett
  közgazdász
  nemzetközi fokozattal rendelkező life coach (AMLBC/IACM), igazságügyi mediátorkiképző tréner
  (élettervezési és életvezetési tanácsadó, szervezeti tanácsadó, egyezségközvetítő)
  alternatív terápiák tanácsadója


  Dr. Kollárné Déri Kriszti
  nemzetközi fokozattal rendelkező life és business coach (ACC/ICF, AMLBC/IACM), igazságügyi mediátorkiképző tréner
  (élettervezési és életvezetési tanácsadó, szervezeti tanácsadó, egyezségközvetítő)
  a Magyar Szexuálterápiás Egyesület tiszteletbeli alapító tagja
  az ország első coachszövetségének, a Magyar Coachszövetség 2008. Alapítvány alapító kuratóriumi elnöke
  19 országot tömörítő nemzetközi coach szervezet, az IACM titkára
  a Magyar Designszövetség alapító tagja
  az általuk vezetett coach képzést a Pécsi Tudományegyetem is elismerte
  2011-ben végzett ELTE kutatás szerint a 30 legismertebb coach egyike
  2013-ban a legsikeresebb 10 coach közé választotta a Human Research Magazin
  2014. december 4-től magyar világrekorder coach: 24 órás karitatív, maratoni tanácsadás GUINNESS REKORD-ere


  PhD Dr. Kollár József
  (életrajza a Wikipédián, az Artportal.hu-n, a HRPortál.hu-n)
  elmefilozófus, esztéta, művészetkritikus
  nemzetközi mester coach
  igazságügyi mediátorkiképző tréner

  Számos szakértői csoport alapítója, így egyebek mellett az első, magyar coachok által életre hívott, 26 ország humántanácsadóit tömörítő nemzetközi közösség, az IACM  (International Association of Coaching and Mediation, bejegyzés éve: 2011.) elnöke, és a szintén úttörő, hazai coachszervezet, a Magyar Coachszövetség Alapítvány (bejegyzés éve: 2008.) szakmai igazgatója. Egyetemi oktatói munkája mellett 2005-től kifejlesztette az akkor egyedülállónak számító és az országban elsőként akkreditált coach képzések szakmai programját, majd 2007-től megkezdte a life coaching, később a business coaching és a coaching-alapú mediáció oktatását is. Egy perspektivikus nemzetközi irányzathoz kapcsolódva tudományos tevékenysége és tanácsadói gyakorlata során megfejtette és kidolgozta a magyar designgondolkodás logikáját. Az új tanácsadói módszertan méltán keltette fel a Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Karán dolgozó vezetők figyelmét, így a kutatás és képzés 2015-2016-ban már közösen folytatódott tovább a Dr. Kollár Iskolával.


  Beiratkozás a Dr. Kollár Iskola Okosfalu programjára

  Ugorjunk vissza a dr. Kollár Iskola Okosfalu program oldal tetejére

   


  Dr. Kollár Iskola Budapest, az alapító, PhD Dr. Kollár József hozzájárulásával kialakított szakmai szakértői közösség, mely a Magyar Coachszövetség 2008. tagja, szolgáltatásainak és programjainak képviselője/ Székhely: Hungary, 1102 Kőrösi Csoma S. u. 6.b., 2.em. 24.
  A honlap tartalmáért a Magyar Coachszövetség 2008. felelős.
  A honlap fenntartója: Magyar Coachszövetség Alapítvány (Magyar Coachszövetség 2008.) 01035-2010 számon regisztrált felnőttképzési intézmény
  bejegyzés: 15Pk.60175/2008/4. 2008.09.03., adószám: 19335441-1-05
  Tel.: +36 70 6313311 | Információ az Iskoláról | coachkepzes@gmail.com
  Az oldalak tartalma a szellemi tulajdonjogot megillető jogvédelem alatt áll. Tilos másolni, a szöveget részben vagy egészben átalakítani, parafrázisát, értelmezését adni, a szerzők engedélye (PhD Dr. Kollár József kifejezett írásbeli hozzájárulása) nélkül idézni.

  A weboldal megjelenítésével és működésével kapcsolatos kérdéseivel, problémáival forduljon az oldalakat karbantartó webmester-hez.
   shs webdesign www.erelversoft.hu custoMMade by eReLverSoft 2012

  Linkajánló, Burkolás Újpalota, Rákospalota, Újpest! Burkoló munka XV kerület!, Igényes apartman Zalakaroson! Laci apartmanház a fürdőhöz közel!

  linkcsere