OKOSFALU
KÉPZÉSEK ÉS TÁBOROK

 

 

OKOSFALU A BÜKK-FENNSÍKON
BEKÖLCE, TUDÁSFALVA

Szeretettel hívjuk, várjuk a Bükk-fennsík festői szépségű falucskájába, az alig 500 fős Bekölcére (Eger és Szilvásvárad között félúton)!

Ismerjen meg minket: bemutatkozunk. Megmutatjuk a helyszínt és a szállást, betekinthet az egyedülálló programjainkba. Szívesen válaszolunk a felmerülő kérdéseire.

Mit kínálunk? A hegyi levegő és a még ismeretlen, az eredeti "poszturbán attitűdöt" felkínáló kis falu felejthetetlen atmoszféráját. Egyénileg, párban, családdal és gyerekekkel. Kikapcsolódást, valódi feltöltődést, tudást, megújulást. Visszaszerzett erőt, hitet, új perspektívát.

"Tanuld meg önmagad coacholni, így segíthetsz másokon is!"

Aki hosszabb lélegzetű, közös munkára vállalkozik velünk, annak szakmát, tanácsadói élethivatást, nemzetközi szinten is versenyképes kompetenciát és képesítést.

Ha Budapest leghíresebb sétálóutcájában szeretne tanulni, csoportos, tantermi képzésen részt venni, mi itt is nagy örömmel látjuk Önt! Távoktatásos képzést is szívesen ajánlunk.

"Legyünk egy lépéssel mások előtt!"
Válogasson a lehetőségek közül, éljen velük, tartson velünk!

 

Iskolánk Facebook oldala

 

 

 

 

 

Jelentkezés, regisztráció
Online regisztráció

Érdeklődés
Kiss Szilvia Event manager
+36 70 432 4449
Dr. Kollárné Déri Kriszti
tréningvezető
+36 70 631 3311
kriszti.deri@drkollarcoaching.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

INFÓ  

Frissítettük:
2017-09-04

 

OKOSFALU:
5*-os HÁZASSÁGKLINIKA, PÁRTERÁPIÁS ÉLMÉNYPROGRAM

"HŰ KÉPET ALKOTUNK!" PROGRAM

2017. október 27-29.

Párterápiás élményprogramunkat elsősorban olyan pároknak ajánljuk, akik megrekedtek a társas együttlétben, hiányolnak valamit, nehezen dolgozzák fel az elmúlt időszak veszteségeit és konfliktusait, új látomást, új perspektívát keresnek. Azokat várjuk, akik tartoznak maguknak és családjuknak azzal, hogy ne futamodjanak meg, hogy ne elégedjenek meg kevéssel vagy annál is kevesebbel. akik nemcsak megmenteni, hanem megújítani és gazdagítani akarják a párkapcsolatukat.

 A "Hű képet alkotni" című párterápiás élményprogramunk tudományosan megalapozott, 12 éves tanácsadói, házasságterápiás gyakorlatunkra és tapasztalatunk esszenciájára épül.
A közös gyakorlatok során a résztvevők megtanulnak társukról és önmagukról hű (metaforikusan és valóságosan is) képet alkotni, miközben elmelyül és új értelmet nyer az egymás iránti elköteleződésük. Kapcsolatuk rezilienciáját (rugalmas alkalmazkodó-képességét) növeli, ha ez a kép egyszerre gyökerezik a valóságban (valósághű kép), és a közös életüket folytonosan felfrissítő, kreatív újratervezésben (képzeletformálta, képzeletgazdag kép).

A bekölcei "okos táj" egyszerre megnyugtató és inspiráló keretet biztosít mindehhez.

Ára: Szálással, teljes ellátással, 3 nap, 2 éjszaka, szervezett csoportos és szabadidős programokkal együtt 120.000 Ft/pár.

Kik vagyunk? Bemutatkozunk

Párterápiás élményprogram tartalma

Tudományosan igazolt, 2015. óta többszörösen kipróbált és nagy sikerrel alkalmazott, 3 napos párterápiás foglalkozásunk tartalmazza:

Eger-Szilvásvárad között, Bekölcén, egy festői, palóc kis faluban, több hektárnyi zöldellő parkban található csendes, de aktív pihenést kínáló Western Lovas Panzióban tartjuk elvonultan, ám nem elzárkózva a párterápiás, házasságterápiás tréningünket TELJES ELLÁTÁSSAL + SZÍNES KIEGÉSZÍTŐ ÉLMÉNYPROGRAMOKKAL.

Eszközök és megközelítések

  • Tesztek: párkapcsolati empátiateszt, értékteszt (összeillőségi mutató), önismereti hányados
  • Játékos vetélkedők és (el)gondolkodtató, komoly feladatok
  • Mozgás, koreográfiák, performanszok célba fogva
  • Vernális és non verbális szótárak elsajátítása és megújítása
  • Naponta használható, párkapcsolattámogató rítusokat és életvezetési stratégiákat alakítunk ki közösen, majd elmélyítjük, gyakoroljuk őket, a sajátélmányű tapasztalatok és visszajelzések segítségével elvégezzük a finomhangolást

... erről nem beszélni, hanem átélni kell!

Mit viszünk majd haza?

 • Megértjük, mi a különbség a szubjektív, egyben sok esetben kontrollálhatatlanul romboló véleményünk és az objektív értékítéletek (tényítélet) között
 • Megtanuljuk, hogyan fejezzük ki a negatív értékítéleteinket (mert a visszajelzés hasznos és jó dolog)
 • Hogyan adjunk és fogadjuk a dícséretet
 • Párkapcsolati szerepeket azonosítunk, a nem működőket lebontjuk és újakat sajátítunk el
 • Jól teljesítő viselkedésmintázatokat érünk tetten, tudatosítjuk őket és megerősítjük
 • Mindenekelőtt azonban megértjük hogyan és miért menekülünk a profánból (a mindennapi, szürke mechanizmusok elől) és hogyan teremthetünk párkapcsolaterősítő és -megtartó "szent teret", "szent időt"
 • Megértjük, hogy nincs "probléma", csak helyzetek és események, amik motiválttá tesznek bennünket a tanulásra
 • Rájövünk, nincs "megoldás", hanem lehetséges, szimpatikus vagy taszító, zsákutcába kergető vagy előremutató válaszok
 • Jó kérdéseket fogunk feltenni a lerágott csontként magunk előtt görgetett, unalomig ismert kliséink, kedvenc, de negatív és regresszív (visszafelé elsülő) gondolataink ismételgetése helyett

  Amit megszerzünk és elérünk: egy megújult párkapcsolatot és arról már tudatosan gondolkodó, a párkapcsolatával okosan gazdálkodó páros; remény, szeretetteljes élmények, rácsodálkozások, lehetőségek, új perspektívák.

  Szervezett szabadidős programok a csoportos foglalkozások mellett (előtt és után) kínáljuk: jóga, meditáció és élményprogramok (hajnali harmattaposás, tájmeditáció, kirándulás, könnyített vagy hegyi túra, vadles, borkóstolás, piknik, közös grillezés és meglepetések a friss levegő és a csodás táj mellé).

  Fakultatív programok: lovaglási és fürdési lehetőség, esti, közös beszélgetések, elgondolkodtató szempontok.

  Szállás és napi 3-szori étkezés: több hektárnyi zöldellő parkban található csendes, de aktív pihenést kínáló Western Lovas Panzióban.

  Érdeklődés: Tel.: 06 70 631 3311 vagy 06 70 432 4449

  BeiratkozásOnline jelentkezési lap


  /Postmodern Arnolfini házaspár/

  Betekintő a módszerünkbe

  Egy párkapcsolat jövője megjósolható abból, hogy a párok képesek-e újabb és újabb pozitív érzelmek megélésére, illetve abból, hogy mennyire sikeresen  tudják negatív érzelmeiket kezelni. 

  A negatív érzelmek csökkentésének, illetve a pozitív érzelmek növelésének kiemelkedően fontos eszköze az empátia. 

  Az empátia nem csupán a másik személy elméjének olvasásában és az érzelmi ráhangolódásban "ölt testet", hanem a másik moztulatainak empatikus tükrözésében, illetve abban, ahogy mozgásunkat (gyakran öntudatlanul) a számunkra vonzó személy mozgásához igazítjuk. 

  Módszerünkben fontos szerepet kap, az empatikus nyelvhasználat mellett, az empatikus együttmozgás képességének fejlesztése, illetve a kölcsönösen testet öltött empátiára való tudatos figyelem elsajátítása. 

  Párkapcsolati tréningünk fontos célja egyrészt a párok testi-mozgási intelligenciájának,  illetve megtestesült empátiájának a fejlesztése, másrészt, hogy képessé váljanak olyan helyzetek tervezésére és megélésére, melyekben örömteli módon reagálhatnak összehangolt mozdulataiknak a "mostban" testet öltött szépségére. 

  A párkapcsolat (megtestesült) koreográfiája
 • Idegtudományi kutatások szerint egy sikeres párterápiának egyrészt fejlesztenie kell a negatív érzelmek kezelésének képességét, másrészt mind a párkapcsolati konfliktusokban, mind azokon kívül (mindennapi társas helyzetek és interakciók) módszereket kell biztosítania arra, hogy a párok minél több pozitív érzelmet, minőségi pillanatot éljenek meg a kapcsolatukban. A sikeres párterápia fő kérdése tehát az, hogy miként csökkenthetők a negatív, és miként növelhetők a pozitív érzelmek. A negatív érzelmek csökkentésének, illetve a pozitív érzelmek növelésének kiemelkedően fontos eszköze az empátia. 

  Az úgynevezett "megtestesült megismerés" (embodied cognition) azt jelenti, hogy a világról alkotott tudásunk a szenzomotoros (érzékelő-mozgató) rendszereinkből érkezik. Valójában a környezetünkre adott fizikai reakcióinkból, cselekvéseinkből és testünk mozgásából tanulunk.
  A több évtizedes gyakorlati és kutatási tapasztalatokra (számos általunk írt könyvre, könyvfejezetre és cikkre) alapozott módszerünk arra a kortárs, tudományos fejleményre épül, hogy az ember nem pusztán egy infomáció-feldolgozó mechanizmus, hanem a környezetére testileg-lelkileg reagáló organizmus. A környezetünk felfedezését élménykereső hajlamunk motiválja. Az egyik fontos értékmérő, amely alapján döntünk a különféle lehetséges élményforrások között, az a szépség.
  "A földeken aratás közben énekelt munkadal nem csupán örömteli esztétikai élményt nyújt az aratóknak, de lendülete a munkájukra is átterjed, felélénkíti, serkenti, és olyan szolidáris szellemmel tölti meg, amely a dal és a munka végeztével még sokáig jelen van."

  A megtestesült megismeréssel összhangban új, tudományosan megalapozott felfedezés az úgynevezett "megtestesült empátia" fontossága is. Ha hozzáillesztjük ehhez a szépség iránti, testet öltött vonzalomról alkotott mai felfogást, akkor módszerünk a következő képlettel írható le egyszerűen:

  megtestesült empátia + szomatikus esztétika = a párkapcsolat megtestesült koreográfiája

  A "koreográfia" szót nem átvitt értelemben, hanem szó szerint is használjuk (de természetesen nem csak tánckoreográfiát értünk alatta!). 

  "Koreográfia: Önálló táncjátékok vagy színművek táncbetéteinek részletes leírása. A koreográfia tartalmazza az egyes táncmozdulatokat, összekapcsolásuk sorrendjét és a táncjáték vagy jelenet cselekményét. A koreográfiát a koreográfus tervezi meg, akinek ismernie kell az alkalmazott tánc, például néptánc, klasszikus balett szabályait, a színpadot, a zenét és azt a történetet, amelyet tánccal akar bemutatni."

  A módszerünk alaphipotézise, hogy életünket különféle megtestesült koreográfiák keretei között éljük, különféle, műfajokba, történetekbe ágyazottan.  Egy párkapcsolati koreográfia akkor jó, ha képes egymás megszelidítésére, ahogy azt a Kis herceg című regény rókája ajánlotta, de ha kell, egymás "megvadítására" is. Nyilvánvalóan nagyon fontos az időzítés, a párkapcsolat dinamikájához történő illeszkedés.

  Párkapcsolati tréningjeink során egyrészt feltárjuk a párok jelenleg jól vagy kevésbé jól működő koreográfiáit, másrészt újakat tanulunk az esztétikai élménybe ágyazott közös performanszok -egymás gesztusainak utánzása, közös nonverbális nyelv gyakorlása, tánc stb., vagyis a testet öltött, empatizáló kooperációk - során. Gyakorlataink alkalmával  a beszéd a megtestesült empátia és a szomatikus esztétika kontextusában nyeri el méltó helyét, de nem uralkodik el rajtuk. Lényegi célunk egyrészt a párok testi-kinesztetikus intelligenciájának,  illetve megtestesült empátiájának a fejlesztése, másrészt az, hogy a párok képessé váljanak olyan szituációk tervezésére és megélésére, melyben esztétikailag kifinomultan reagálhatnak közös életünk testet öltött szépségére. 

  Bejelentkezés az 5*-os HÁZASSÁGKLINIKA programjára

OKOSFALU:
SZOMATIKUS MENTÁLIS WELLNESS TÁBOR
+ választható: SZOMATIKUS COACH KÉPZÉS
Rezilienciafejlesztés (lelki, mentális állóképesség, rugalmas ellenállóképesség)

Tábor: 2017. 2017. október 27-29.
Szomatikus coach képzés: 2017.október 23-27.

"Számos kortárs pszichológia, és a kognitív tudományra reflektáló, filozófia könyv hangsúlyozza, hogy életbenmaradásunk lényegi eszköze az életünknek való értelemadás, ezzel összhagban az életünk feletti kontroll megélése. Döntéseink felfoghatók bizonyos életformák melletti elkötelezettségként, arra való hipotézisként, hogy milyen emberekké válunk választásaink következtében. A  betegségek gyakran csökkent az életünk irányíthatóságába vetett hitünket, új értelmezési keretbe állítják az életünket, ismeretlen perspektívából láttatják a valóságot. Egyes nőgyógyászati betegségek speciális sajátossága, hogy a nemi identitásunkra irányítják a figyelmünket. A tervezői gondolkodásra (design thinking) alapozott tréningjeink célja, hogy a résztvevők az úgynevezett reziliens megküzdési stratégiákat készség szinten elsajátítsák."  

PhD Dr. Kollár József, elmefilozófus, egyetemi oktató

Szomaesztétika, vagyis a szomatikus esztétika a test harmonikus működésére utal. Embodied mind, megtestesült elme.
A szomatikus coaching, nem más mint fizikai és kognitív szervezetépítés. A testen, tudatos testérzeten keresztül történő gondolkodás.

Örömteli és tudatos testérzet örömtelibb érzéseket generál. Az új érzések újabb gondolatokat hoznak létre, melyek ismét frissebb, kívánatosabb, jobb közérzetet okozó, vadonatúj érzelmeket váltanak ki. Ezt nevezzük a gondolkodás és az érzelmek evolúciójának.

Programunk különösen (de nem kizrólagosan) nőgyógyászati betegségekben érintett nőkhöz szól. Szívesen látunk más résztvevőket is, akik ilyen-olyan okból kénytelenek újraszervezni az életüket és ehhez muníciót, hasznos szempontokat, stratégiákat és főképpen elegendő lelkierőt kívánnak összegyűjteni.

A programot mindenkinek ajánljuk, aki

 • érti és megérti az optimális fizikai, lelki, szellemi teljesítőképesség állandósításának szükségességét, a jó szomatikus (testérzeti), szociális, pszichés közérzet megteremtésének, visszaállításának és megőrzésének jelentőségét
 • munkájából adódóan (vezetőként, trénerként, előadóként) sokat szerepel nagyobb csoportok, közösségek előtt, így nem kíván lemondani a testnyelv elsajátításáról és intenzív használatáról, a tudatos testbeszéd és testérzet adta magabiztosságról, a testtudatos viselkedésből nyert erőről és sikert sugárzó megjelenésről
 • nem ér rá intenzíven sportolni, vagy szívesen mozogna többet, de nincs alkalma rá. Olyan mozgásformát, testtudatos életvitelt kíván kialakítani, ami egy városlakó számára is biztosítja az egészséges életmódot, stresszkezelést, stressz okozta betegségek megelőzését és rekreációját (az egészség visszaállítását)
 • szivesen ajánljuk ezt az élményprogramot azok számára is, akiknek mindennapi rutinjához tartozik a mozgás és ennek új formájit keresi
 • szabadidejét nemcsak eltölteni kívánja, hanem a következő éveire, így a körülötte állók sorsára is nagy befolyást jelentő, új ismeretekre, tapasztalatokra kíván szert tenni
 • hasonló gondolkodású társak után kutat, örömmel venné olyan személyek ismeretségét, aki osztozik az életigenlő, személyes filozófiájában
 • egyszerűen jobban akarja érezni magát a bőrében

Ára: Szálással, teljes ellátással, 3 nap, 2 éjszaka, szervezett csoportos és szabadidős programokkal együtt 70.000 Ft/fő.

Kik vagyunk? Bemutatkozunk

Szomatikus mentális wellness regeneráló élményprogramunk eszközei és megközelítései

 • SZOMAESZTÉTIKA fogalma, tartalma, célja, eredménye
 • SZOMATIKUS gondolkodás jellegzetességei, esetpéldák (esetszimulációs gyakorlatok) és résztvevők által hozott esetek elemzése
 • SZOMATIKUS életvezetési megfontolások, modellek és stratégiák
 • Belekóstolunk a szomatikus mozgásformákba (jóga-alapokon): reggeli, déli és esti közös mozgások
 • Non verbális kommunikáció, metakommunikáció Testbeszéd alapjai és professzionális irányai
 • Testbeszéd gyakorlatok
 • Kommunikációs helyzetekhez illeszkedő metakommunikációs szempontok és megoldások
 • Értékteszt, empátia-teszt, önismereti teszt, ontológiai teszt
 • Mit kell tudnom a k ettős kötésekről és a metahelyzetekről mint energiavámpírokról? Hogyan fordítsam a hasznomra ezeket?
 • Rezilienca fogalma, célja, elvárható eredményei
 • Reziliencia helyzetgyakorlatok, csoportgyakorlatok és egyéni munkák
 • Reziliencia stratégiák
 • Reziliens vagyok: így viselkedem nehéz helyzetekben
 • Reziliens vagyok: így tartalékolom és mozgósítom az erőmet a nehéz helyzetekre
 • Reziliens vagyok: mit tanulok, így tanulok a problémákkal találkozva
 • Mit jelent a vonzó vízió, "csábító ajánlat", látomás, jövőszcenárió és hogy kell ezt csinálni?

Amit hazaviszünk: Testileg összeszedett, lelkileg feltöltődött, kongnitív módon pedig számtalan stratégiával és jó gyakorlattal gazdagodott, professzionális metakommunikátorokként lépünk újra az élet színpadára.

Szervezett programok a csoportos foglalkozások mellett (előtt és után): jóga, meditáció, önismereti tesztek, íráselemzés és élményprogramok (hajnali harmattaposás, tájmeditáció, borkóstolás, kirándulás, könnyített vagy hegyi túra, vadles és meglepetések a friss levegő és a csodás táj mellé)

Fakultatív programok: lovaglási és fürdési lehetőség, elgondolkodtató szempontok a közös, esti beszélgtések felejthetetlen élményével.

Szállás és napi 3-szori étkezés: több hektárnyi zöldellő parkban található csendes, de aktív pihenést kínáló Western Lovas Panzióban.

Érdeklődés: Tel.: 06 70 631 3311 vagy 06 70 432 4449

Beiratkozás: Online jelentkezési lap

BETEKINTÉS A MÓDSZERÜNKBE

Azt a kompetenciarendszert, amely lehetővé teszi, hogy új viselkedésmintákat hozzunk létre rezilienciának nevezzük. Pontosabban a reziliencia terminus két értelemmel bír: 1. A reziliencia az a mértéktartomány, amelyen belül az adott rendszer egyensúlyi állapotban marad a ráható erőkkel szemben; 2. Ha a külső erőhatás felborítja a rendszer belső egyensúlyát, akkor a reziliens szisztémák erre adaptívan reagálva képesek újra egyensúlyi állapotba kerülni. Ebben az értelemben a reziliencia mértékét az a külső erő adja, amely a rendszert arra indítja, hogy újraszervezze önmagát. A "reziliencia" a "rezisztenciából" és az "inerciából", létrehozott terminus, amely az adott rendszer képlékenységét, és ugyanakkor stabilitását fejezi ki. A reziliencia egyfajta rugalmas megbirkózási, vagy ellenálló képesség. A szó gyökere a latin "salire" (ugrani) ige, a re-salire azt jelenti, hogy hátrahőkölni, előre-hátra feszülni. Amikor egy túlspecializált, automatizmusok által vezérelt rendszer zsákutcába jut, akkor hátrálnia kell egy képlékenyebb, nyitottabb állapotba (pl. egy embernek saját tudattalanjába), hogy más irányba és nagyobbat tudjon ugrani, mint korábban. 

A reziliencia fejlesztése személyes utazásnak tekinthető, mely elkerülhetetlen traumákon át vezet, vagyis nem királyi út, de a fentiekből következően nem is magányos utazás.

A rezilienciához vezető élethosszig tartó utazásnak azért kijelölhetők a virtuális állomásai. 1. A reziliens személy nemcsak elfogadja azokat a változásokat is, amiket nem látott előre és nem ő idézett elő, hanem előnyére fordítja őket. 2. Ahelyett, hogy megadná magát a sorsának, a fájdalom elől komplexusok mögé bújna, képes karakterisztikus döntéseket kívánó cselekvések véghezvitelére, és vállalja értük a felelősséget. 3. Helyes döntéseit nem tekinti tőle függetlenül végbemenő, véletlen egybeesések eredményének, hanem saját értékeiből származó, és azokat növelő sikeres, önbizalomnövelő akcióknak. 4. Amikor szembe kell néznie egy fájdalmas eseménnyel, akkor képes azt egy átfogóbb perspektívában szemlélni, melyben könnyebben kezelhető a konkrét tragédia. 5. A jövő iránti nagyfokú érdeklődés, amelyben sokféle izgalmas szerep várja, különféle kreatív rendező darabjában.

Bejelentkezés a MENTÁLIS WELLNESS programra

OKOSFALU: OKTATÁS

TÖBBSZÖRÖSEN AKKREDITÁLT, SZUPERINTENZÍV KÉPZÉSEK
BENTLAKÁSOS, ELVONULÁSOS PROGRAM

Eger-Szilvásvárad között, Bekölcén, egy festői kis faluban, a Falubíróházban tartjuk elvonultan, de közel sem elzárkózva a SZUPERINTENZÍV, bentlakásos TÖBBSZÖRÖSEN AKKREDITÁLT képzéseinket TELJES ELLÁTÁSSAL (napi 3-szori étkezés) + SZÍNES, KIEGÉSZÍTŐ PROGRAMOKKAL mindössze egy budapesti képzésünk áráért!

 • SZUPERINTENZÍV: gyors, intenzív, mélyen beépülő tanulási módszer
 • TÖBBSZÖRÖSEN AKKREDITÁLT: nemzetközi követelmények szerint összeállított, tudományosan megalapozott tananyag, egyetemi oktató és nemzetközileg akkreditált trénerek
 • TELJES ELLÁTÁS: napi 3-szori, különleges szeretettel összeállított ételek
 • SZÍNES ÉLMÉNYPROGRAMOK: csodás, elfogadó csoportok (sokan örök barátok lesznek), felejthetetlen szellemi kalandok és valódi túrák pazar tájakon
 • MINDÖSSZE EGY BUDAPESTI KÉPZÉSÜNK ÁRÁÉRT: budapesti képzésünk árán szállás, étkezés és különleges programok várják!

Szervezett szabadidős programok a tanulás mellett (előtt és után) kínáljuk: önismereti tesztek, íráselemzés és élményprogramok (hajnali harmattaposás, tájmeditáció, kirándulás, könnyített vagy hegyi túra, vadles, borkóstolás, piknik, közös grillezés és meglepetések a friss levegő és a csodás táj mellé).

Fakultatív programok: lovaglási és fürdési lehetőség, esti nagy beszélgetések és (el)gondolkodtató szempontok.

A többszörösen akkreditált képzési programok részletes ismertetése: http://www.drkollarcoaching.hu/kepzeseink.html

Heti haladási program: http://www.drkollarcoaching.hu/okosfalu program.pdf

Szállás és étkezés: Holland farmerek több hektárnyi, zöldellő parkjában található csendes, de aktív pihenést kínáló Western Lovas Panzióban. A tulajdonosok szívvel-lélekkel vendéglátók. Türelmesek, nagyvonalúak, vendégszeretők. Igazi, jó házigazdák.

Érdeklődés: Tel.: 06 70 631 3311 vagy 06 70 432 4449

Beiratkozás: Online jelentkezési lap

Kik vagyunk? Bemutatkozunk

Képzések oktatói

PhD Dr. Kollár József
elmefilozófus, egyetemi oktató
költő, esztéta, művészetkritikus
mester coach, mester mediátor, mediátor kiképző trléner
a Magyar Szexuélterápiás Egyesület tiszteletbeli alapító tagja
Csalló-Lőcsei Henriett
közgazdász
life coach és mediátor
kineziológus, nemzetközileg végzett egészség coach

Fekete Gertrúd karitatív coach (karitatív módon támogatja a tábort)
nemzetközi akkreditációval rendelkező life és business coach
jógaoktató, szomatikus coach kiképző tréner
Certified LOA Coach

Certified Kaya Kalp Yoga Teacher
Certified Prananadi Healer

 

 

Dr. Kollárné Déri Kriszti
mérnök-szakközgazdász
business és executive coach
nemzetközi akkreditációs fokozattal rendelkező mester coach, mester mediátor, az IRM/KIM senior fokozatú mediátor-kiképző trénere
Magyarország első coachszövetségének, a Magyar Coacszövetség 2008. kuratóriumi elnöke
a nemzetközi tanácsadói szövetség, IACM alapító tagja

Bentlakásos-elvonulós képzéseink

nap
+mentoring óra
Időpont
Tanácsadói képzések
2*5
-

2017. szeptember 25-től 3, 5, 2*5 nap a képzési programtól függően

2*5 napos képzés esetén 2. képzési hét: 2017. október 23-27.

(Budapesti időpontok és távoktatás: ITT)

Párkapcsolati coach ÚJ!
(Life coach képzésből speciálisan a párkapcsolati tanácsadásra vonatkozó részt tartalmazza)
3
3
2*5
4

2*5

7
5
-
5
1
2*5
4
5
-
5
-
4*5
-
Továbbképzési program képzett tanácsadóknak
Párkapcsolati mester coach ÚJ!
3
3
2017. augusztus 21-23.
Egészségcoach Új!
3
3
2017. augusztus 23-25.
Testbeszéd képzés Új!
3
-
2017. augusztus 22-24.
Mester coach képzés (alapképzés után végezhető)
5
-
2017. augusztus 21-25.
5
-
2017. augusztus 21-25.

3 nap teljes ellátással, bentlakással és képzéssel: 87.500 Ft- 20% a Dr. Kollár Iskola szülinapi kedvezménye = 70.000 Ft/fő.

5 nap teljes ellátással, bentlakással és képzéssel: 187.500 Ft- 20% a Dr. Kollár Iskola szülinapi kedvezménye = 150.000 Ft/fő.

2*5 nap teljes ellátással, bentlakással és képzéssel: 2* 187.500 Ft- 20% a Dr. Kollár Iskola szülinapi kedvezménye = 2*150.000 Ft/fő.

1 képzési mentoring óra (skypon, viberen, telefonon az Iskola költségére) az Ön által választott időpontban: 20.000 Ft/fő/óra

Bejelentkezés a TANÁCSADÓ képzési programra


OKOSFALU:
ÖNISMERETI TANÖSVÉNY

július 7-től...

Bejelentkezés az ÖNISMERETI TANÖSVÉNY programokra

OKOSFALU:
FRANCHISE-AJÁNLATAINK

Franchise-ajánlataink: ITT

"Az embereknek a XXI. században nem karrierjük, hanem hitvallásuk van."

Régi álmunk valósul most meg. XXI. századi, 100% urbandesign szemléletünket elvihetjük egy kis faluba, ahol a fellelhető tradíciók, természeti értékek, természetes környezet segítségével egy összehasoonlíthatatlanul eredeti, innovatív új minőség, életérzés születik: POSZTURBÁN ATTITŰD.

"- Ha egy generálisnak azt parancsolnám, szálljon virágról virágra, mint egy lepke, vagy írjon egy tragédiát, vagy változzék tengeri madárrá, és a generális nem hajtaná végre a parancsot, ki lenne a hibás emiatt: ő vagy én?" Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg

Meggyőződésünk, hogy a falusi életmód nem vonzó az ott lakók jelentős csoportjának, többen a városba vágynak. A városlakók pedig szívesebben időznek a wellness szállodák által kínált földi paradicsomokban.

"Találjuk fel újra a falut!"

Mi egy új alternatívát kínálunk mindannyiuknak.

"Válaszd a természet nagyképernyős okostévéjét!"

Olyan világot álmodtunk meg, amely megtartja a természethez való közelség élményét, miközben biztosítja a nagyvárosi emberek által megszokott impulzusokat. Az állatok és a természeti környezet viszonyában másképp látjuk önmagunkat is (önismeret). Az állatok nem haszonállatok, nevük és (élet)történetük, a mienkhez hasonlóan sorsuk van. Gondoskodunk róluk, ahogyan az idős személyek otthonban laknak, nálunk az állatok is örök nyugalmat találnak. Nem fogdossuk és inzultáljuk szeretetnek látszó gesztusainkkal az állatokat, hanem ahogyan egy múzeumban, galériában, élő műalkotásként, mozgó installációként tekintünk rájuk.

Legyen a tanúja, követője és hírnöke!

Bekölcén 3 projektet valósítunk meg:

Okosfalu - Oktatás

Oktatási franchise csomag-ajánlatainkat itt találja:
További információk a FRANCHISE-ajánlatokról

Okosfalu - Önismereti Tanösvény (május 10-től elérhető)

Okosfalu - Emberszelidítő (május 10-től elérhető)

"Van egy virág... az, azt hiszem, megszelígített engem"
Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg


 

HELYSZÍNEK:

Budapest, VÁCI UTCA >> Bekölce, OKOSFALU >>

A bekölcei Western Lovastanya

A több hektárnyi zöldellő parkban található, tiszta, csendes, rendkívül családbarát vendégházat Heves megye északkeleti részén, a Bükk-hegység lábánál elterülő, alig 500 főt számláló kis faluban, Bekölcén találja, 22 kilométerre Egertől (sokféle fürdési lehetőség, wellness, borpincék), és 12 kilométerre Szilvásváradtól (lovaglás). A hosszan elterülő vidéken vegyes és tölgyerdők váltják egymást, a domboldalakat az őshonos vadvirágok és növények foglalják el, a falvak körül pedig a helyi vadállomány újra meg újra felfedezi a régi csapásokat.
A Western Lovastanya szépen kiépített tere szolgál az OKTATÁSi, KÉPZÉSi és ÉLMÉNYprogramok színhelyéül.
Kristálytiszta levegő, feledhetetlen túrák, boldog idők...

Képek forrása: Western Lovastanya weblapja és Google kereső (2017.04.01.)


 

RÓLUNK

PhD Dr. Kollár József, elmefilozófus, egyetemi oktató, költő, esztéta, művészetkritikus, mester coach és
Dr. Kollárné Déri Kriszti
, mérnök-szakközgazdász, nemzetközi akkreditációs fokozattal rendelkező mester coach, az IRM/KIM mediátor-kiképző trénere.

Részletesen tájékozódhat rólunk a Wikipédián és az iLoveSchool oldalán.
Csapatunk tagjai nemzetközi szakosító oklevéllel rendelkező tanácsadók.

2000-től, azaz több, mint 16 éves gyakorlattal rendelkezünk az üzleti és felsővezetői döntésmenedzsment területén.
2005-től, 12 éve foglalkozunk intenzíven a tudományosan megalapozott, kutatási eredményekkel igazolt egyéni tanácsadással, párterápiával, családterápiával, kamasz-szülő mediációval.
2007-től, immár 10 éve tanítjuk, a Magyarországon elsőként kidolgozott és többszörösen akkreditált tanácsadói képzéseinket. 1500 tanácsadót készítettünk fel. Több nemzetközi fokozattal és hazai elismeréssel háláltuk meg az ügyfeleink belénk vetett bizalmát.
2008-ban mi alapítottuk meg a hazai, első tanácsadói szövetséget, a Magyar Coachszövetség 2008. Alapítványt.
2009-ben,Magyarországon elsőként mi írtuk meg a life coaching, valamint a párkapcsolati és válási mediáció tananyagát és hiánypótló kötetét: Vízen járni, aválságkezelés filozófiája címmel. A könyvünk a LIBRI és a Bookline is forgalmazta . Itt olvashatók az a könyvhöz készült ajánlások. Magyarországon minden jelentősebb szakmai kötetetben megjelentek apublikációink.
2011-ben, hazánkban elsőként hoztunk létre egy nemzetközi humántanácsadói szövetséget, az IACM-et, melynek már 26 ország tanácsadói a tagjai.
2013-ban mi alapítottuk meg elsőként a Coaching Színházat.
2014-ben mi lettünk az első magyar GUINNESS-rekorderek 24 órás, karitatív, maratoni coaching teljesítésével.

Az eredményeink ellenére szerény emberek vagyunk.
Mindenünk a munkánk, a szakmánk.
Köszönjük a 4 gyerekünknek a szeretetüket, támogatásukat, hiszen nélkülük nem lenne teljes az éetünk!

Régi álmunk valósul most meg. XXI. századi, 100% urbandesign szemléletünket elvihetjük egy kis faluba, ahol a fellelhető tradíciók, természeti értékek, természetes környezet segítségével egy összehasoonlíthatatlanul eredeti, innovatív új minőség születik. Legyen a tanúja! Legyen a vendégünk a nagy kalandban!

 

Kriszti első magyar GUINNESS Rekorder coach
-24 órás, egybefüggő, karitatív coaching maratont teljesített-
 

 

 

Legutóbbi TV-szereplései közül
Kriszti angyal lett: "Henrik angyalai", Havas Henrik műsora

 


 


JELENTKEZÉS online regisztráció


Neve*:
Lakcím*:
Telefonszám*:
E-mail*:
Tábor kiválasztása*:
Kérés a szervezők felé:
*   kötelező kitölteni
Írja be a számokat:
 

Ha a számokat átmenetileg nem tudja elolvasni és beírni, a jelentkezését kérjük szépen, e-mailben juttassa el hozzánk:

coachkepzes@gmail.com


 


 

 
 
Dr. Kollár Iskola Budapest, az alapító, PhD Dr. Kollár József hozzájárulásával kialakított szakmai szakértői közösség, mely a Magyar Coachszövetség 2008. tagja, szolgáltatásainak és programjainak képviselője/ Székhely: Hungary, 1102 Kőrösi Csoma S. u. 6.b., 2.em. 24.
A honlap tartalmáért a Magyar Coachszövetség 2008. felelős.
A honlap fenntartója: Magyar Coachszövetség Alapítvány (Magyar Coachszövetség 2008.) 01035-2010 számon regisztrált felnőttképzési intézmény
bejegyzés: 15Pk.60175/2008/4. 2008.09.03., adószám: 19335441-1-05
Tel.: +36 70 6313311 | Információ az Iskoláról | coachkepzes@gmail.com
Az oldalak tartalma a szellemi tulajdonjogot megillető jogvédelem alatt áll. Tilos másolni, a szöveget részben vagy egészben átalakítani, parafrázisát, értelmezését adni, a szerzők engedélye (PhD Dr. Kollár József kifejezett írásbeli hozzájárulása) nélkül idézni.
A weboldal megjelenítésével és működésével kapcsolatos kérdéseivel, problémáival forduljon az oldalakat karbantartó webmester-hez.
 shs webdesign www.erelversoft.hu custoMMade by eReLverSoft 2012
 
 

"Coaching a 21. században."

HR Portál

"Az ELTE Társadalom- és Szervezetpszichológia Karán végzett 2011. évi felmérés szerint a magyarországi legismertebb és legnevesebb 60 coach közül 8 a Dr. Kollár Coaching Iskolacsoportból került ki. Ezt az átütő eredményt egyetlen másik iskola sem tudta elérni."
"Kollár József különös nyereség a magyar szellemi életben..."

Prof. Pléh Csaba, akadémikus

""... Déri Krisztina jelentős munkát végzett a (...) szervezeti és vezetési kultúra fejlesztése terén."

Prof. Kálmán Erika, intézetigazgató

"Elgondolkodtat, cselekvésre ösztönöz és új utak kipróbálására indít."

Dr. Rusznák Tamás, az Állami Bankfelügyelet exelnöke, egyetemi oktató, a Dr. Kollár Iskola volt hallgatója
"A szakmai minősítéseik is kiválóak. Feltételezésem szerint az intézményben folyó oktatás nemkülönben... biztosíthatom arról, hogy nyomon követem eredményeiket, és fejlődésüket, mert minden tekintetben értéknek tartom azt, amit alkotnak."

Szuhai Nóra Coach

 

Szeretettel
várjuk az
OKOSFALU
programjaira, a
Bükk-fennsíkra!
06 70 6313311

BEJELENTKEZÉS

FELUGRÁS AZ OLDAL TETEJÉRE