Coaching kontra kóklerek

COACHING VERSUS KURUZSLÓK, COACH KÉPZÉS KONTRA KÓKLEREK

A MI KÉPZÉSEINKRE ÉS SZAKMÁINKRA NEM VONATKOZIK A 2019. ÉVI "KURUZSLÁSRÓL" SZÓLÓ TÖRVÉNY (Részletek >>)
Saját érdekében kókler és tiszavirág életű képzések helyett 
Ön is csak neves, nemzetközi szintű, tudományos igényességű és akkreditált képzéseket válasszon, amik bármikor, bátran kiállják a próbát!

coach képzés, pszichoterápia coach képzés és definíció coach képzés, pszichoterápia, kuruzslás

Kulcsszavak:

coach,coaching,coachképzés,tréner,trénerképzés,designgondolkodás,designthinking,businesscoach,derűterápia,lifecoach,

tervezőigondolkodás,reziliencia,drKollárIskola,iloveschool,delightfuldesigns,önismeret,mediáció,mediátorképzés,tréning,

kognitívterápia,nlp,tanácsadás,pszichológia,pszichológus,terápia,párterápia,teamcoaching,mentáliswellness,drkollárjózsefphd,.


<- vissza a főlapra
Dr. kollár Iskola coach képzés, designgondolkodás, derűterápia, wellbeing 12 éves

"A büntető törvénykönyvben (Btk.) kiterjesztették a kuruzslás vétségét,  így a jövőben az ellenszolgáltatásért vagy rendszeresen végzett  jogosulatlan orvosi gyakorlat mellett a jogosulatlanul végzett  pszichoterápiás gyakorlat és nem-konvencionális gyógyító és  természetgyógyászati eljárások folytatása is egy évig terjedő  szabadságvesztéssel büntethető" (Index, 2019.december)

A Dr. Kásler Miklós emberi erőforrás miniszter által benyújtott és elfogadott T/8018 számú törvényjavaslat egyáltalán nem érinti a coach-képzések folyamatát és kimenetét.

A coaching nemzetközi és a legfontosabb kijelentése, hogy a coaching nem pszichológia, a coach nem pszichológus. Fordítva is igaz: a pszichológus nem coach.

A törvény kapcsán csak azok félhetnek, akik nem végeztek semmilyen képzést, miközben bátran adnak másoknak tanácsot vagy tiszavirág életű, nem legitim, esetleg egyenesen kóklerképzéseket választottak.

A tanfolyamok elvégzését követően csakúgy mint korábban, természetesen ezután sem lehet egyetemi diplomákat, tudományos fokozatokat osztogatni, illetve pszichoterápiát oktatni és folytatni, csak most a törvényszegőkre szigorúbb szankciók várnak.

Az általunk oktatott tanácsadó irányzat, amely az ontológia alapú tervezői gondolkodásra épül, más képzőknél nem sajátítható el a világon, csak nálunk. Egyszerre gyakorlatközpontú és tudományosan megalapozott, erre garancia, hogy oktatóink, 15 éves tanácsadói és 30 éves tanári gyakorlatuk és tudományos tevékenységük mellett  a Pécsi Egyetem KPVK Alkalmazott Ontológia Kutatócsoportjának alapítói és kutatói.

A Dr. Kollár Iskola képzései kiállták nemcsak az idő, hanem a  hazai és a nemzetközi szakmai elvárások próbáját is! A képzési programunk a Magyar Coachszövetség Alapítvány 2008. hivatalos programja, ICF-kompatibilis és IACM akkreditációval bír. A Dr. Kollár Iskola képzései 12 év óta többszörösen akkreditáltak és mindenben megfelelnek a nemzetközi követelményeknek.

Képzéseink sikeres elvégzését olyan tanúsítvánnyal bizonyítjuk, melynek értékét 1500 – köztük számos kiemelkedően sikeres – tanítványunk tanácsadói léte igazolja.

Magyarországra mi hoztuk a life coachingot és az első akkreditalt life coach képzés is a miénk volt, ahogyan a legtöbb coach és a legtöbb elismert coach is hozzánk járt (ELTE kutatás)
 
Rólunk: (cikkeink, könyveink, elismeréseink)
https://www.drkollarcoaching.hu/kepzeseink.html#mirolunk
 
 
Ajánlóink (az Állami Bankfelügyelet elnökétől, rektor, tanszékvezető, jogász, pszichológus, háziasszony és csodás magánember járt hozzánk): 
https://www.drkollarcoaching.hu/file/cikk/C_18/prospektus.pdf
 
 
Dr. Kollárné Déri Kriszti már 2008-tól a Biróságok Lapjában úgy szerepelt mint az ország első 3 legjobb mediátora. Azóta, 12 éve pedig volt időnk gyakorolni.
A legjobbak vagyunk. Szeretettel idevárjuk közénk Önt is :)
 

A törvény jó, helyes, nagyon vártuk, támogassák, támogassátok ti magatok is magas minőségű tanácsadó képzések választásával és azzal, hogy azon sikerrel helyt is állnak, álltok!
AZ ÜGYFELEINK CSAK A LEGJOBBAT ÉRDEMLIK!

Üdvözlettel,

PhD Dr. Kollár József

Elmefilozófus, egyetemi oktató és kutató
Dr. Kollár Iskola, iLoveSchool
https://www.drkollarcoaching.hu/kepzeseink.html

Dr. Kollár Iskola coach képzés, designgondolkodás, weelbeing, derűterápia két trénere

<- vissza a főlapra