Miért ezt a coach képzés irányzatot válasszuk?

.

MIT KELL TUDNI?

Általános kérdések Dr. Kollár Iskola coach képzés és top tanácsadó képzésekhez kapcsolódva

---

Nap, mint nap tapasztaljuk, hogy életünket lényegileg maghatározza az állandóság és a változás kényes egyensúlya. A legkülönfélébb rendszerek, a benne cselekvő ágensek akaratával szöges ellentétben, megváltozhatnak.

A struktúrák (család, párkapcsolatban élők, szinglik, kisebb és nagyobb közösségek, munkacsoportok, vállalkozások és bármilyen szervezet) változatlanságát, paradox módon (önellentmondás-szerűen), gyakran a benne végbemenő változások idézik elő. Az is megfigyelhető, hogy pont a változások elmaradása miatt omlik össze az adott szerveződés. Az állandóságra való törekvés a változás legfőbb motorjává válhat. A rendszeren belüli változtatásokra irányuló szándékok pedig az adott szisztéma rugalmatlanságának alapvető okai lehetnek.

A coach képzés (life coach képzés, business coach képzés, mester coach képzés, kids coach képzés, az OKOSFALU coach képzései) és tanácsadó képzéseink (tervezői gondolkodás (designgondolkodás) vezető tervezője, önismereti tanácsadó, önismereti és csapatépítő tréner, abduktív pszichológiai tanácsadó) célja ezeknek a (sok esetben a rendszer résztvevői számára is rejtett) folyamatoknak a feltárása, és a szereplők szándékával valóban megegyező változások elősegítése. Nem a problémákat előidéző indítékokat tanítjuk meg feltárni, hanem a szisztéma működéséből adódó anomáliák megszüntetésére eddzük a hallgatóinkat ("itt és most"-elven), egy olyan új fogalmi keret létrehozására révén, amely lehetővé teszi a rendszerből való kilépés katartikus élményének átélését: az attitűdváltást.

 

PROFIK ÉRTHETŐEN ÉS NEMZETKÖZI SZINTEN

Nálunk azok a szakemberek tanítják, akik profin csinálják!

---

A módszerünket a magánpraxisunkban (személyi és szervezeti tanácsadás, life és business coaching, coach képzés és tréningek) évek óta jelentős eredményekkel alkalmazzuk, amit a tudományos kutatómunkánk és a gyakorlati visszajelzések alapján folyamatosan fejlesztünk. A hozzánk csatlakozó coachok, tanárok, trénerek, hallgatók számára a Magyarország első coach szövetségének, a Magyar Coachszövetség (2008.) Alapítvány és a 29 országot tömörítő, nemzetközi tanácsadói szövetség, az International Association of Coaching and Mediation Európai Tagozatának szakmai támogatását, állandó szakmai szövetséget és szellemi műhelyt biztosítunk.

Ha eljön a következő rendezvényünkre, nyílt napunkra, vagy telefonon (+36 70 631 3311), akár e-mailben (kriszti.deri@drkollarcoaching.hu) keres, az Önt leginkább érdeklő kérdések mellett mindent megbeszélünk a kiszemelt vagy legalkalmasabbnak tűnő coach képzés és tanácsadó képzés kapcsán!

Mik a leggyakrabban felmerülő kérdések a coach képzés programjára való jelentkezéskor?

 

MIÉRT ÉRDEMES COACH ÉS TANÁCSADÓ LENNI?

Ki az a coach?

---

Coach részben egy mentális edző, de sokkal inkább stratégiaalkotó, tervező szakember (pl. élettervezés, vezetői döntések előkészítése, tervezése), jövőképek kialakításában, stratégiai és taktikai döntésekben jártas tanácsadó. Az általunk nyújtott coach képzés program egy edzésprogram a hallgatók számára is, a coach képzés egy valódi, intellektuális kommandóssá avatja Önt!

 

MIÉRT "MŰKÖDIK" A COACHING?

Miben különbözik a coach más tanácsadótól?

---

A coaching folyamatra nemzetközi előírások vonatkoznak. Ilyen értelemben tehát nem minden tanácsadás coaching! A coaching egy fiatal szakma, amely önreflexív, saját magára is rákérdez: mi a coaching és mit nem teókinthetünk annak. Sokan tévúton járnak, tudományosan és agyakorlatban is megalapozatlan információkkal kereskednekvagy egyenesen köklerek, akik sokat rontanak a coach presztizsén. Ez ellen eddig is tettünk és tenni fogunk!

A coachingon belül számos irányzat, iskola létezik. Egy biztos, a coaching NEM PSZICHOLÓGIA! Bár ismerjük és használjnk az egyes pszichológiai iskolák (a pszichológia sem egységes és egynemű, itt is irányzatok versengenek egymással) megfontolásait és technikáit, de a coaching elsősorban a pszichológiával nem összekeverhető, önálló jellegzetességgel, gondolkodási móddal (abdukció) rendelkező, stratégiai, tervező gondolkodás.

A mi iskolánk az ONTOLÓGIAI ISKOLA része, mely Amerikától Ausztráliáiga mindenhol képviselteti magát. Az ontológiai iskola arra a felismerésre épít, hogy mindenki rá jellemző módon látja a világot, ezért mindenkinek jár az egyénre szabott segítség és támogatás. A testreszabott stratégiákat nem másoktól vesszük át és adjuk a kézről-kézre az ügyfeleinknek, hanem mindenkinek eredeti, prototípus megoldásokat készítünk.

A coach képzés választékunk: life coach képzés, business coach képzés, mester coach képzés, kids coach képzés, az OKOSFALU coach képzései.

A DR. KOLLÁR ISKOLA nemcsak coach képzés legkülönbözőbb formáit kínálja, hanem versenyképes és bizonyítottan bevált tanácsadási formákat: abduktív pszichológiai tanácsadás, önismereti tanácsadás, tervezői gondolkodás, (designgondolkodás). Képzéseink: tervezői gondolkodás (designgondolkodás) vezető tervezője, önismereti tanácsadó, önismereti és csapatépítő tréner, abduktív pszichológiai tanácsadó.

 

MELYIKET VÁLASSZAM?

Coach képzés valamelyikét vagy más tanácsadó képzést válasszak?

---

A coach képzés kínálatán belül számos speciális, Magyarországon egyetlen és ezért versenyképes, innovatív képzést is talál. Jó szívvel javasoljuk: NEW KIDS COACH képzés.

 

Kiből válhat jó coach és tanácsadó, jó coach és tanácsadó, aki másokon is segít?

Aki megfelelő intellektuális és kognitív képességekkel rendelkezik, aki nyitott és érdeklődik a coach képzés által kínált lehetőségek és újdonságok iránt, aki a coach képzés programját nem pusztán egy papírnak tekinti, hanem a tanulást komolyan veszi, aki a coach képzés tananyagát lelkiismeretesen elsajátítja, aki a coach képzés programján való helytállással bizonyítja az emberek és az őt körülvevő világ iránti érzékenységét.

 

Hiteles vagyok-e coachként vagy más humántanácsadóként, ha bár elvégeztem a coach képzés és a tanácsadó képzés programját, mégsem tudok magamon segíteni? Hogy tudnék így másoknak?

Ez a két dolog nem függ össze. Gondoljon arra, amikor a focibíró beáll focizni..., őt ugyanúgy elkapja a győzniakarás szelleme, néha hibázik és nem mindig találja el a kaput sem... Vállalja fel a coach képzés programját, jobb focibíróvá válik! A coach képzés programján keresztül jobban tud kommunikálni más focibírókkal. Azt is megígérhetjük, hogy megtanul sokkal jobban focizni is!

 

Kiknek (pl. hány éves korban, milyen élethelyzetben) ajánlható a többszörösen akkreditált (korábban FAT, PAT, IR Minisztérium, most az úgynevezett engedélyezési eljárásokon sikerrel teljesítő), államilag elismert coach képzés és tanácsadó képzés program? Elvégezhetem-e a coach képzés és tanácsadó képzés kurzusait, ha pályakezdő vagyok, vagy már sokkal idősebb?

A coach képzés programja nincs korhatárhoz kötve. A coach képzés kurzusai után Önt "focibíróvá" avatjuk. Lehet, hogy a fiatal kezdő lendülete vagy éppen az idősebbek élettapasztalata segíti majd az útján.

Ez a tevékenység (mint ahogyan maga a coach képzés) nincs életkorhoz kötve. Jó eséllyel vágnak bele a középkorúak vagy az idősek is a coach képzés programjába. A coach képzés akkor is ajánlható, ha saját életünket szeretnénk minőségibbé tenni, így bármikor el lehet kezdeni.

 

MELYIK ISKOLA KELL NEKEM?

Hogy válassak a coach képzés és a tanácsadóképzés széles kínálatából a weben?

---

Rengeteg a megélhetési tréner és kókler!
Nagyon fontos ezeket a szempontokat elolvasnia és alaposan tanulmányoznia.Sok pénze, ideje és szakmai hetelesség bánhatja!
Szánjon rá 5 percet, mielőtt döntene!

Iskolválasztási szempontok

Általános szempontok és figyelemfelhívó

Miben vagyunk legjobbak?

Szakmai teljesítményünk és elismeréseink

 

MIT KÍNÁL EZ A KÉPZÉS?

Akkreditált, nem akkreditált képzést válasszak? Van-e még akkreditáció valójában?

---

Igen, nagyon fontos, hogy olyan képzést válasszon, ami egy minőségi garanciát jelent Önnek! A régi akkreditációs eljárás már megszűnt, de van helyette egy sokkal szigorúbb, úgynevezett kétlépcsős engedélyezési eljárás, ahol végzett és nyilvántartott felnőttképzési szakértők vizsgálják meg a képzési tervet és tesznek javaslatot a javításra, mielőtt azt ténylegesen engedélyezésre javasolnák, illetve engedélyeznék. Az a képző, amelyik nemcsak a hazai rendszerben, hanem a nemzetközi eljárásokban is helyt tud állni, kivételes értéket jelent Önnek!

A mi képzéseink engedélyezett modulokból állnak és nemzetközi követelményeknek is megfelelnek!

Coach képzés továbbképző tanfolyamokat válasszam, vagy kezdjem az alapozó coach képzés valamelyikét esetleg más típusú tanácsadó képzéssel próbálkozzak?

Ha még nem végzett coach képzés kurzust, akkor az alapképzést válassza. Ha máshol sajátította el a coach képzés tananyagát, akkor is szívesen várjuk, mindenkinek fogunk tudni újat mondani! A coach képzés kiegészítő kurzusait vagy az ezekhez kapcsolódó programokat végzett coachoknak ajánljuk.

 

MILYEN INTENZITÁST VÁLASSZAK?

Rövidített coach képzés program, szuperintenzív, vagy normál tempójú coach képzés és tanácsadó képzés alkalmas a számomra?

---

A coach képzés tartalma nem függ az intenzitástól (normál tempó vagy szuperintenzív) és a képzési formától (személyes, csoportos vagy online, mentori segítséggel támogatott, távoktatásos ). A különböző ütemezésű coach képzés kurzusokkal az Ön igényeihez igazodunk.

 

TÁVOKTATÁS IGEN-NEM?

Mikor érdemes távoktatást választanom?

---

Rendszeresen felmerül a kérdés: NAPPALI vagy ESTI, HÁTKÖZNAPI vagy HÉTVÉGI, CSOPORTOS vagy EGYÉNI, TÁVOKTATÁSOS képzést válasszanak-e?

Akkor érdemes távoktatást választania, ha a távolság és az egyéni elfoglaltság miatt nem tud rendszeresen részt venni a csoportos képzéseken. A távoktatásos képzés nem jelenti azt, hogy ne jöhetne a csoportos órákra! Sőt, szeretettel hívjuk, várjuk Önt is közénk!

Abban az esetben is ajánljuk ezt a képzési formát, ha Ön hozott kompetenciái (készségei, képességei), korábbi gyakorlata csoportátlag fölötti, tehát a minőségi fejlődéséhez egyéni odafigyelés jár Önnek.

Ha Ön bizonytalan, mert még sosem próbált professzionális tanácsadóként praktizálni, most szeretne belefogni, sok gyakorlásra van szüksége, az alapoktól kell kezdenie (pl. Hhogyan építsek honlapot, hogy rám találjanak az ügyfeleim?) feltétlenül kérje a személyi mentoring programmal, egyéni és személyre szabott támogatással elérhető távoktatásos képzést!

 

KÉPZETT COACHOK ÉS TANÁCSADÓK MINDIG KELLENEK!

Miért érdemes coach képzés programot végezni, hiszen ezt nem írja elő semmilyen törvény?

---

A coach képzés nem kötelező. Coach képzés nélkül azonban nincs szakszerű coach. Miért gondolnánk ugyanis, hogy míg egy kiváló szakember 5 évet tanul az egyetemen és nagyjából ugyanannyi időt tölt a gyakorlatban, azt helyettesíteni lehet 0 tanulással és azt a gyakorlatban kiérlelt 0 munkával? Vajon ezért fizetnének az ügyfelek?

 

KI ALKALMAS COACHNAK ÉS TANÁCSADÓNAK?

Kiknek ajánljuk a coach képzés kurzusait, milyen jellegű coach képzés létezik, kinek, melyik szakirányt javasoljuk?

---

Hogy el tudja dönteni, rendelkezik-e azokkal a képességekkel, amik egy life coach, vagy business coach irányában támasztanak, alkalmas-e arra, hogy a coach képzés programját sikerrel teljesítse, hívjon minket, írjon nekünk és mi szívesen válaszolunk. A honlapunk rengeteg információt tartalmaz a coach képzés kurzusokról.

Kérjük, alaposan tanulmányozza: life coach képzés, business coach képzés, mester coach képzés, kids coach képzés, az OKOSFALU coach képzései, tervezői gondolkodás (designgondolkodás) vezető tervezője, önismereti tanácsadó, önismereti és csapatépítő tréner, abduktív pszichológiai tanácsadó, vagy jöjjön el a következő rendezvényünkre, nyílt napunkra, esetleg érdeklődjön telefonon (+36 70 631 3311), akár e-mailben (kriszti.deri@drkollarcoaching.hu)!

A nappali, hétköznapi, hétvégi, esti és távoktatásos coach képzés résztvevő több, mint a fele közepes vagy nagyvállalatok vezetői közül kerül ki.

A business coach képzés alkalmával tulajdonképpen a business coaching szemléletét, módszerét és technikáit sajátítjuk el, amit a képzett business coachok mellett egyre több vezető is használ. A coach képzés egy személyes coaching-sorozat a számukra.

A life coach képzés a másokon való segítés képességét fejleszti. A life coach képzés saját életünket is gazdagabbá teszi. A life coaching (life coach képzés) a szélesen vett érdeklődők (nem szakirányú végzettséggel rendelkező) mellett pszichológusok, pszichiáterek, családsegítők, pedagógusok eszköztárát is hatékonyan bővíti. Nagyszerű lehetőséget teremt a személyes hatékonyság növelésére párkapcsolatok, családi kapcsolatok, kamasz-szülő viszony és egyéb konfliktusok megoldásában szintén.

Célunk, hogy a kiválasztott szakiránytól függően a coach képzés teljesítésével biztos alapokat nyújtsunk a life és business coaching elméletében és gyakorlatában, lehetővé tegyük, hogy további egyéni fejlesztéssel sikeres life coaching, vagy business coaching tevékenységet végezhessen a coach képzés valamennyi résztvevője. Ezért VIZSGAGARANCIÁT is vállalunk.

Minden információval ellátjuk a coach képzés során, ami a coaching és a tanácsadói, tréneri munkához szükségesek: önismeret, kooperáció, "örömmérő"-szemlélet és kreatív kommunikáció, testbeszéd, stb.
A sikeres és eredményes tanulás feltételezi a coach képzés és tanácsadói képzés órákon való aktív részvételt, valamint az otthoni felkészülést és gyakorlást is. Így lesz kielégítő, sőt teljes a coach képzés és tanácsadó képzés valamennyi formája.

 

MIT FOGOK TUDNI? MIHEZ ÉRTEK MAJD?

Mik a fő kompetenciák, amivel az akkreditált coach képzés programját teljesítő life, vagy business coachnak és bármely tanácsadónak rendelkeznie kell?

---

-Kreativitás: a coach képzés maga is egy kreatív edzés, a kreativitást fejlesztő program, a coach képzés a kreatív destrukció (új minőséget teremtő, építő rombolás) (magas)iskolája.
-Empátia: a coach képzés alkalmával megtanítjuk Önt, mihez kezdjen, ha alacsony az empátiája, vagy nem érzi elégedettnek magát a társas interakcióiban. A coach képzés egy mentalizációs program is egyben. Ha túl magas az empátiája, zavaróan érzékeny a környezete hangulatváltozásaira, ezt is megtanulhatja kordában tartani,
-Rendszerszemléletű gondolkodás: coach képzés programjai összefüggő, zárt szisztémát kínálnak, a coach képzés jó alkalom arra, hogy megszeresse, belakja és használja a rendszerszemléletű gondolkodás minden előnyét.
-Széles asszociációs bázis, olvasottság: a coach képzés alkalmával megfelelő irodalmat is ajánlunk Önnek. A coach képzés egy végtelenül izgalmas, titokzatos és ezer felfedezni való rejtéllyel kecsegtető, intellektuális kalandtúra.
-Tanulásra való nyitottság és képesség, valamint szorgalom: ha Ön elég nyitott, a coach képzés egyáltalán nem jelenthet gondot.

 

A LEGSZEBB SZAKMA

Kiknek ajánljuk a coach képzés sikeres teljesítése után a coach szakmát, foglalkozást?

---

Kezdőknek is jószívvel ajánjuk és különösen azoknak javasoljuk a life coach képzés, vagy business coach képzés, akár a mester coach képzés elvégzését, akik felsőfokú végzettséggel rendelkező vállalkozók vagy leendő vállalkozók, már olyan szakmában dolgoznak, ahol a coach képzés által nyújtott előnyöket fel tudják használni, de akkor is hívjuk Önt, ha a coach képzés keretében elsajátítandó tananyaggal saját magánéletét kívánja megreformálni.

Bárki belevághat, aki kíváncsi arra, milyen nehéz - egyben milyen nagyszerű kihívás is - emberek fejlesztésével, coachinggal foglalkozni, aki rászánja magát, hogy egy magas minőségű coach képzés keretében képezze magát, aki a coach képzés programját mások és főleg saját örömére kívánja hasznosítani.

 

NEMZETKÖZIVÉ VÁLNI

Mitől nemzetközi az itt kínált coach képzés és más tanácsadó képzés?

---

A coach képzés és a tanácsadó képzéseink programját úgy állítottuk össze, hogy a nemzetközi követelményeket kielégítse. A coach képzés kurzusainak vezető edzői nemzetközi akkreditációval (vizsgákkal) rendelkező coachok. A coach képzés vezető tanárai minden nap coacholnak, így kellő gyakorlatot tudnak magukénak.


Hogyan használhatom a coach képzés és tanácsadó képzés alkalmával megszerzett tudást és tanúsítványt itthon és külföldön? Hol fogadják el a coach képzés és tanácsadó képzés tanúsítványait?

A coach képzés és a tanácsadó képzéek mindegyike figyelembe veszi a nemzetközi előírásokat. Ettől függetlenül azt kérjük, érdeklődjön a helyi előírások iránt Ön is, mielőtt a praxisba fog. Az akkreditált coach képzés programját rendszerint a világon mindenhol elfogadják, ám esetleg lehetnek speciális, kiegészítő elvárások is. Vegye figyelembe, hogy a coach képzés alkalmával tanultakat akkor tudja jól alkalmazni külföldön, ha egyébként kiválóan beszél azon az idegen nyelven!

 

ÚJ SZAKMA

Mi a módja annak, hogy a coach képzés sikeres teljesítésével új szakmát szerezzek?

---

Amennyiben a honlapunkon található űrlap segítségével sikeresen regisztrált: Jelentkezés, beiratkozás, regisztráció és a regisztrációs díjat átutalta vagy készpénzben megfizette,, akkor semmi akadálya, hogy elkezdje a kiválasztott coach képzés vagy tanácsadó képzés valamelyikét. A coach képzés és a tanácsadó képzés tanfolyami díját részletekben is teljesítheti vagy akár az akciós fizetési feltételek teljesülésével kedvezményesen is részt vehet a kurzusokon. A tanórákon és a vizsgán ügyesen szerepel, készhez veheti a magyar-angol nyelvű tanúsítványát. Amennyiben mediátorként is szeretne dolgozni, a KIM honlapján található űrlap kitöltésével és az instrukciók követésével szükséges regisztrálnia. A közvetítői névjegyzékbe történő bejegyzést a hallgatók önállóan intézik. A praxis gyakorlása vállalkozóként: egyéni vállalkozás, bt., kft. tagjaként vagy alkalmazottaként és főállásban is lehetséges.

 

AZONNAL ALKALMAZHATÓ TUDÁS

Mennyire alkalmazhatók a coach képzés tanfolyamainkon megszerzett kompetenciák a gyakorlatban szinte azonnal?

---

A coach képzés és tanácsadó képzés 100% gyakorlatirányultságú program. A coach képzés és tanácsadó képzés gyakorlatai foglalkozásain a saját eseteinkből indulunk ki, azt dolgozzuk fel és tanuljuk meg hozzá a szükséges elméleti kereteket és modelleket. A coach képzés és tanácsadó képzés során magunk is megmutatjuk, mit tudunk nemzetközileg akkreditált tanácsadóként. A coach képzés és tanácsadó képzés tananyagát nemcsak a végzés után, hanem már azonnal is hasznosíthatja a munkájában vagy a magánéletében!

 

ITT KÖZÖSSÉG VÁR

Milyen coach és tanácsadói közösséghez érdemes csatlakoznia coach képzés és a tanácsadó képzés elvégzése után?

---

A Magyar Coachszövetség (2008.) Alapítvány Magyarország legrégebbi coachszövetsége. Már több, mint 1.500 taggal rendelkezik, szeretettel várjuk közénk a coach képzés és a tanácsadó képzés elvégzése után. A nemzetközi tanácsadói szövetség, az IACM (International Association of Coaching and Mediation), 26 ország részvételével működő coach és humántanácsadói egyesület tagjai közé fogadja Önt a képzés sikeres teljesítését követően és igazolja anemzetközi standardok szerinti tanácsadói kompetenciáit.


Miért is végezzek el egy ilyen coach képzés és tanácsadó képzési programot (life coach képzés, business coach képzés, mester coach képzés, kids coach képzés), és/vagy a versenyző coach képzés kínálatából miért éppen a Dr. Kollár Iskola coach képzés, tanácsadó képzés programjaiból válasszak?

Rövid válaszunk a következő: a coach képzés és tanácsadó képzés keretében nálunk elsajátítható szemlélettel, ismeretekkel és gyakorlattal, egyszóval teljesen új kompetenciákkal nemcsak egy új és világszinten elismert szakmát szerez, hanem olyan lehetőségeket, módszereket és technikákat, amelyeket a munkában és a magánéletben is napi gyakorisággal, rendszeresen és sikerrel alkalmazhat. Azt is szoktuk mondani -nem véletlenül-, hogy a mi coach képzés és tanácsadó képzés kurzusaink egyben egy 6, illetve 12 alkalmas coaching bérletek. A saját coach képzés és tanácsadó képzés programjainkat az önmagukra igényes hallgatók választják elsődlegesen. A coach képzés és tanácsadó képzés kurzusain az élet számos területéről érkező hallgatókkal találkozhat. Az ontológiai alapú coach képzés és tanácsadó képzés mindenkinek ajánlható, aki bővíteni szeretné a kapcsolati tőkéjét, hálózatban, hálózatfejlesztésen gondolkodik.

 


BIZONYÍTÉK ÉS GARANCIA

Mi már bizonyítottunk Önnek: 10 év, több, mint 1.500 sikeres hallgató!

---


MI HONOSÍTOTTUK MEG MAGYARORSZÁGON A LIFE COACH KÉPZÉST 2007-ben


MI ALAPÍTOTTUK AZ ELSŐ HAZAI COACHSZÖVETSÉGET 2008-BAN: Magyar Coachszövetség (2008.) Alapítvány


MI ALAPÍTOTTUK AZ ELSŐ NEMZETKÖZI, 29 ország tanácsadóit tömörítő COACHSZÖVETSÉGET MAGYAR COACHOKKÉNT: IACM


MI HOZTUK LÉTRE AZ ELSŐ PROFI TANÁCSADÓI SZOFTVERT MAGYARORSZÁGON! SZOFTVER


MI HOZTUK LÉTRE A PÁRKAPCSOLATI ÉS VÁLÁSI MEDIÁCIÓTANANYAGÁT ELSŐKÉNT AZ ORSZÁGBAN


MI ÍRTUK A LEGELSŐ ÉS AZÓTA IS EGYETLEN LIFE COACHTANKÖNYVET HAZÁNKBAN


Mi VAGYUNK AZ ELSŐ MAGYAR VILÁGREKORDER COACHOK: MAGYAR GUINNESS REKORDEREK VAGYUNK


Nálunk

AZ IACM közös TANÚSÍTVÁNYA IS MEGSZEREZHETŐ

MI KÉPEZTÜK A LEGTÖBB COACHOT

NEMZETKÖZI ELŐÍRÁSOKAT KIELÉGÍTŐ KURZUSAINK MIND NEMZETKÖZI VIZSGÁHOZ, MIND KÜLFÖLDI PRAXIS MŰVELÉSÉRE IS JOGOSÍTANAK

 

MEGÉRI? MEGÉRI!

Milyen a coach képzés és a tanácsadó képzés ár-érték aránya?

---

A coach képzés és tanácsadó képzés programjai közül azért is érdemes a miénket választani, mert ár-érték aránya kiemelkedően jó!

 

HOL, MIKOR?

Hol tartjuk a coach képzés és tanácsadó képzés tanfolyamokat?

---

A coach képzés és a tanácsadó képzés jól megközelíthető, exkluzív, belvárosi Váci utcai képzőhelyen és a Dohány utcai Zsinagógával szemben, a Károly körúti barátságos, kuckós oktatótermeinkben zajlik. A coach képzés és tanácsadó képzés Váci utcai helyszíne a Szent Mihály templom mellett található. Szombati napokon tartott, gyakorlat-intenzív, kiscsoportos coach képzés és tanácsadó képzés esetében Ön hagyományos vagy távoktatásos formák közül választhat, tehát nem feltétlenül kell beutazni a helyszínre. A coach képzés és tanácsadó képzés vidéken is házhoz megy! Kérjük, érdeklődjön, hogy az Ön városához közel, mikor indítjuk a tanfolyamainkat!

 

A JÓ COACH IS HOLTIG TANUL

Ki a szakmai vezető a coach képzés, mitől hiteles?

---

Coach képzés és tanácsadó képzés szakmai vezetője PhD Dr. Kollár József, aki közel két évtizede oktat általános iskolától a középiskolán át egyetemig, sőt nyugdíjasok számára kialakított, Harmadik Kor egyetemén is. A 30 legismertebb hazai life és business coach egyike. A coach képzés és tanácsadó képzés tananyagát ő fejlesztette ki. A coach képzés és tanácsadó képzés tananyaga a legmodernebb kognitív tudományos felismerésekre, kutatási eredményekre épít. A coach képzés és a tanácsadó képzés a nemzetközi ontológiai coaching (Amerikától Ausztráliáig mindenhol van ontológiai iskola!) hagyományaihoz csatlakozik.

 

SIKERES KÉPZÉS, FELTÖREKVŐ SZAKMA

Kik és hányan végeztek már a coach képzés alkalmával? Mennyire sikeres a coach képzés kurzusa?

---

Az elmúlt 10 év alatt több mint 1.500 coach és tanácsadó végzett nálunk. Mi vagyunk a legnépszerrűbb tanácsadóképző iskola Magyarországon. Az ELTE-n végzett kutatás szerint a Dr. Kollár Iskolából került ki a legtöbb hazai elismert coach. Ezt az átütő eredményt azóta sem tudta megismételni senki. (Forrás: Komócsin Laura, Business Coach Konferencia)

 

MIRE KELL VÁLLALKOZNOM?

Vállalkozóvá kell válnom mindenképpen, ha elvégeztem a coach képzés programját?

---

Mivel Magyarországon egy coach és a tanácsadók többsége leginkább, de nem kizárólagosan vállalkozóként dolgozik, ezért a coach képzésés tanácsadó képzés programjain erre is igyekszünk Önt felkészíteni.

 

A VIZSGA ÖRÖM, MERT SIKER

Milyen vizsgával zárul a coach képzés?

---

A coach képzés és a tanácsadó képzés egy írásbeli és egy gyakorlati vizsgával zárul. A coach képzés és tanácsadó képzés vizsgája elméleti és gyakorlati kérdésekből áll. Távoktatás esetén önálló házi dolgozattal.

 

TRENDEK ÉS IRÁNYZATOK

Milyen trendek vannak a coach képzés piacán és a coach alkalmazásával kapcsolatban?

---

Mint tanácsadók és gyakorló coachok az alábbiakat szeretnénk figyelmébe ajánlani a coach képzés kapcsán (munkaerőpiaci információk):

- Egyre nő az igény világszinten a coachok, tanácsadók, a coach szolgáltatás, illetve a coaching, ebből kifolyólag a coach képzés iránt. Az igaz, hogy Magyarországon még nem elég elterjedt ez a preventív felkészülési program (felkészülés az életre és a vezetői kihívásokra), de ezért sokkal könnyebb bekapcsolódni.
- A válságban is feltörekvő, sikeres foglalkozás az egyéni és társas vállalkozás, szolgáltatások legkülönfélébb formája, így a coaching szolgáltatás. Érdemes erre jól felkészülni és nemzetközi minőségű coach képzés és tanácsadó képzés programon részt venni már időben. A coach képzés feltételezi a folyamatos továbbképzést is, így maradhat Ön később is versenyben. Csak a kiváló elméleti és gyakorlati képzésre felkészült iskolák alkalmasak arra, hogy Ön sikeres tanácsadóvá váljon! Jól nézze meg, kinél tanul!
- Sem a coach képzés, tanácsadó képzés programján való részvétel, sem a későbbi coaching praxis nem igényli idegen nyelv tudását, tanulását, vagyis nem okoz olyan nehézségeket mint más diploma/szakvizsga megszerzése.
- Amennyiben már korábban is oktató-nevelő vagy vezetői, irányítói munkát végezett, akkor ideális lehet a life coach és a business coach tevékenység, illetve ezekre felkészítő professzionális life coach képzés vagy business coach képzés program.
- Természetesen minden vállalkozás indítása befektetést igényel, de coachként és tanácsadóként dolgozni nem követel nagy infrastruktúrát, valójában a legnagyobb befektetést maga a coach képzés jelenti. A coach képzés és tanácsadó képzés során elsajátítandó tananyagot online biztosítjuk, így az nem okoz többletkiadást.
- Mivel egy coaching ülés ára átlagosan 8-30-50 ezer Forint és egy ügyfél 5-10 alkalommal jön a coachoz, a 120 órás, akkreditált life coach képzés vagy business coach képzés árát 2-3 ügyféllel megkeresheti.
- Nemcsak arra tanítjuk meg a coach képzés és tanácsadó képzés során, hogyan legyen jó life és business coach, hanem többszörösen elismert, szakirányú coach képzés programja arra vonatkozóan is garancia, hogy megtudja, hogyan indítsa el és hogyan működtesse life és business coachinggal és a tanácsadás legkülönfélébb ágával foglalkozó vállalkozását.

 

NEMZETKÖZI ONTOLÓGIAI ISKOLA

Mit jelent az ontológiai coaching, miért éppen ontological coach képzés?

Általános ismertető a coach képzés sajátosságairól

---


Dr. Kollár Coaching Coach Képzés - ontological coach képzés lényegi ismérvei:
A Dr. Kollár Coach Képzés többszörösen akkreditált (a FAT, IR Minisztérium által hitelesített, minősített) program. Az ELTE 2011. évi kutatása szerint az ország legismertebb coachai közül legtöbben a Dr. Kollár Coaching coach képzés során végeztek. Ezt az átütő eredményt más iskola nem tudta elérni azóta se!
A coach képzés alkalmával a leendő coachok és gyakorló szakemberek számára a modulok egymásra épülő rendszerben állnak rendelkezésre. Akkreditált, komplex, 3*120 órás coach képzés moduljai: life coach képzés (1. szint), business coach képzés (2. szint), mester coach képzés (3.szint).

 

ELŐNYÖKRŐL ŐSZINTÉN

A coach képzés előnyei

---

A coachcsá válás folyamata kis csoportokban történik a coach képzés alkalmával

A coach képzés inkubációs, védett környezetében kiemelt szerepet szánunk a gyakorlatorientált módszerünknek

A coach képzés különlegessége, hogy a klasszikus coaching eszközökön túl egyéb kreatív technikákkal is színesedik a hallgatók eszköztára, sőt bátran mondhatjuk, valódi életfilozófiát sajátíthatnak el az érdeklődők a mi coach képzés kínálatunkban

A coach képzés teljes mértékben lefedi az ICF kompetenciákat, igazodik a nemzetközi trendekhez és elvárásokhoz

A coach képzés szakmai vezetői az ELTE kutatása szerint "A 30 legismertebb magyar coach" közé tartoznak, így kifejezetten alkalmasak arra, hogy a coach képzés alkalmával megtanítsák a praxis fortélyai

A gyakorlat és az elmélet aránya a coach képzés keretében: 70-30 %, vagyis a valódi gyakorlat kiemelkedően magas

A coach képzés során valódi "vendég" ügyfelekkel is gyakorolnak a hallgatók, a coach képzés alkalmával a saját parxisunkban előforduló, valódi ügyekből és problémákból indulunk ki

Két coach képzés alkalom között személyes konzultációkon találkoznak a hallgatóink, itt együtt készítik el a házi feladatot, valamint csoportos coaching formájában, mentor coach segítségével fejlődnek. A coach képzés óráin túl skype-on is gyakorolunk!

A coach képzés elméleti hátterének elsajátítását saját tankönyvvel támogatjuk

Hallgatóink számára referencia coachingot (referencia coachot) is biztosítunk, magyar és multinacionális nagyvállalatoknál a coach képzés sikeres teljesítését követően

Havi rendszerességgel utógondozást biztosítunk (coach képzés follow up): ROM Színház, szupervízió, kiegészítő coach képzés

Előzetes egyeztetés esetén szakmai konzultáció az oktatókkal a coach képzés után is biztosított

Egyéb, a Dr. Kollár Coaching által szervezett nyílt coach képzés további formáin kedvezménnyel vehetnek részt a volt hallgatóink

A Dr. Kollár Coaching coach képzés a coach képzés piacán egyedülállóan komplex, alapos ismeret- és készségfejlesztést kínál a különböző típusú coaching folyamatok professzionális megvalósítása érdekében és irányában. A coach képzés programja az egyes coaching típusok megismertetésén túl, önismeretet fejleszt, gyakorlatorientáltan használható vezetési modelleket, technikákat ismertet meg, és olyan módszertani elemeket tanít, amelyek nagy hatékonysággal használhatók egyéni és csoportos coaching ülések alkalmával is.

Coach képzés létszáma csoportonként 5 - 15 fő körüli

 

AZ ÖRDÖG MINDIG A RÉSZLETEKBEN REJLIK

Részletes ismertető a coach képzés és tanácsadó képzés sajátosságairól

---


A coach képzés és tanácsadó képzés moduljai, óraszáma és ára: lásd a coach képzés és tanácsadó képzés leírásánál: Dr. Kollár Iskola képzések weboldala

 

Nemcsak felsőfokú végzettséggel rendelkezők részére ajánljuk a coach képzés programját

 

Akkreditált coach képzés természetesen rendelkezik programakkreditációs lajstromszámmal

 

Coach képzés kezdése: a következő coach képzés hamarosan indul, tekintse meg a honlapunkat: Dr. KollárIskola képzések weboldala.

 

A coach képzés 12 szombati napon át tart, minden coach képzés nap 10-től 18 óráig tart.

 

Coach képzés időtartama: l. egyes képzéseknél.

 

A coach képzés és tanácsadó képzés díja az egyes képzéseknél található. A tandíj bruttó ár és a vizsgadíjat is és a tankönyvet is tartalmazza. Részletfizetési kedvezmény igénybe vehető valamennyi coach képzés és tanácsadó képzés esetén. 

 

Coach képzés ajánlott: Business coach képzés programját mindenekelőtt közép- és felsővezetőknek, projektmenedzsereknek, HR-eseknek, trénereknek, mediátoroknak, pszichológusoknak, szervezetpszichológusnak, illetve mindazoknak ajánljuk, akik business coachként szeretnének megbízásokat vállalni, vagy vezetőként, tanácsadóként szeretnék elsajátítani és alkalmazni a business coaching szemléletét, készségeit, kompetenciáit, egyszóval jobb vezetővé válni.

 

A coach képzés helyszíne : Bp. V. kerület, Váci utca és VII. kerület, Zsinagógával szemben.

 

Coach képzés jelentkezés: Beiratkozás
érdeklődni lehet a coach képzés programjáról: kriszti.deri@drkollarcoaching.hu, telefon is szívesen válaszolunk a coach képzés programjával kapcsolatban: 06 70/ 6313311

 

A coach képzés tanfolyamát minden esetben vizsga zárja. A sikeres elméleti és gyakorlati vizsga alapján a coach képzés elvégzéséről többszörösen is elismert, angol-magyar nyelvű tanúsítványt állítunk ki.

 

A coach képzés részletes leírását itt találja: Dr. Kollár Iskola képzések weboldala

Távoktatásos coach képzés és tanácsadó képzés havonta indul, érdeklődjön a honlapunkon.

Dr. Kollár Coaching coach képzés és tanácsadó képzés keretében: nyáron szuperintenzív, 2 hetes (2*1 hét), ősztől 3 hónapos coach képzés és tanácsadóképzéseket indítunk.

 


Ki ne szeretné az ontológiai alapú coach képzés, tanácsadó képzés és a tervezői (desig) gondolkodás programját? :)

A coach képzés arra is jó, hogy a saját életét és vállalkozását rendbe hozza!

Szeretettel hívjuk, várjuk közénk!

 

A MEGFONTOLT DÖNTÉSHEZ EZEKET AZ INFORMÁCIÓKAT AJÁNJUK MÉG

Mik azok a szempontok, amik segítenek az okos döntésekben?

---

GYIK ikonja Képzési programok előnyei, tájékozódás az Iskoláról és az oktatókról (>>)
GYIK ikonja Közösségünk, az iLoveSchool (hírek, cikkek, érdekességek) (>>)
GYIK ikonja Legyen Önnek is saját Iskolája! Franchise-ajánlatunk (>>)

 

HASZNOS LEHET

Linkek

---

 Szervezetépítés 
 Ajánlások a Vízen járni című könyvhöz 
 Vízen járni könyv a Libriben 
 Képzési naptár 
 Déri Kriszti Facebook oldala 
 Kádár Calling (cikk) 
 Adalékok a fogyasztói lét ontológiájához (cikk) 
 Hogyan élvezzük a szirének énekét? (cikk) 
 Büntetőügyi mediáció (cikk) 
 ROM Színház 
 Dr. Kollár József: Az ontológiai coaching nemzetközi alapjai, sikerek és újdonságok 
 Dr. Kollár Iskola alapítói

 

 

 

Képzési programokból

Linkválogatás

---

 Life coach képzés (személyi és életvezetési tanácsadó) 
 Business coach képzés üzleti és menedzsmenttanácsadó) 
 Abduktív pszichológia képzés 
 Képzési naptár