Ezúton megerősítem, hogy a GDPR rendeletével összhangban:
Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi Szabályzat adatkezelésre vonatkozó rendelkezéseit és hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez.
Elfogadom és hozzájárulok a részemre esetenként történő rendszer üzenetek, tájékoztatók, hírlevelek és marketing üzenetek küldéséhez.
Elolvastam és elfogadom a Jogi Nyilatkozatot.

JelentkezĂŠsi tudnivalĂłk

Fontos:

Amennyiben 3 munkanapon belül nem kap visszaigazolást a jelentkezéséről, kérjük szépen, hogy értesítsen minket:

E-mail: kriszti.deri@drkollarcoaching.hu

Tel.: 06 (70) 631 33 11 vagy 06 (70) 432 44 49

 

Tudnivalók az oktatási programjainkra való regisztrációkor

Köszönjük szépen, hogy minket választott és megtisztel a jelentkezésével!

Nálunk a legjobb helyen jár. Már 10 év és több, mint 1500 eredményes hallgató bizonyítja az oktatási programjaink magas színvonalát és sikerét:

Az ELTE Társadalom- és Szervezetpszichológia Karán végzett felmérés szerint a magyarországi legismertebb és legnevesebb 60 coach közül 8 a Dr. Kollár Coaching Iskolacsoportból került ki. Ezt az átütő eredményt egyetlen másik iskola sem tudta elérni. Független forrás: Komócsin Laura, PCC/ICF, Business Coach Konferencia

 

A mi Iskolánk az első iskola, amelyik Magyarországon akkreditált képzést indított a tanácsadás: coach képzés, mediátor képzés és egyéb tanácsadói képzések területén.

A képzéseinket folyamatosan fejlesztjük, az aktuális jogszabályi feltételekhez igazítjuk és a legújabb szakmai standardokat vesszük figyelembe. Az új kézéseket is engedélyeztetjük (az akkreditációs eljárást felváltotta a jóval szigorúbb engedélyezés).

A mediátor képzéseinket a Minisztérium elfogadja hivatalos mediátor képzésként (a kötelező továbbképzés keretében pontértéket is biztosítunk).

Nemzetközi akkreditációval rendelkezünk, azaz nemzetközi színtéren is helytálló, ICF- és IACM-kompatibilis oktatási programokat biztosítunk!

Figyelem:

Örömmel köszöntjük és üdvözöljük Önt közöttünk, miután már beküldte hozzánk az online jelentkezési űrlapját!

Amennyiben sajnálatunkra úgy alakul, hogy nem tudja megkezdeni a képzést, de a jelentkezését és részvételét nem mondja le időben, a részvételi díj arányosan kiszámlázásra kerül az Ön részére az alábbiak szerint:

Az Ön jelentkezési lapjának beérkezése után a Dr. Kollár Iskola visszaigazolja, hogy névsorba vette Önt. Ettől számítva 3 napon belül térítésmentesen visszamondhatja a részvételi szándékát.

3 nap után: a képzési díj: 10%-át kiszámlázzuk.

A képzés megkezdése előtti 10. napig: a képzési díj 50%-át kiszámlázzuk.

A képzés megkezdése előtt 5-10 nappal: a képzési díj 70%-át kiszámlázzuk.

A képzés megkezdése előtt 5 nappal le nem mondott képzési regisztráció, jelentkezés, beiratkozás esetén a tandíj 100%-át kell megtérítenie.

Kérjük mindezek szíves tudomásulvételét.


Amennyiben a képző hibájából hiusúl meg a képzés, tréning, konferencia, szakmai workshop, nyílt műhely (erre az elmúlt 12 évben nem volt példa), visszautaljuk a befizetett tandíját.


Vis major helyzetben a helyszín- és/vagy az időpontmódosítás jogát fenntartjuk, de ha csak lehet, nem élünk vele, hanem igyekszünk az Ön kényelme, időbeosztása messzemenő figyelembevétele mellett a legjobb megoldást megtalálni.


Tájékoztatásul:

A life, business coach, valamint a mediátor képzés keretében folyó oktatás maradéktalanul kielégiti a közvetítők képzésére vonatkozó jogszabályt (is): a képzési programunk megfelel a 63/2009. (XII. 17.) IRM, vagyis a közvetítői szakmai képzésről és továbbképzésről szóló rendeletnek. 
A tanúsítvány birtokában lehetőség nyílik a közvetítői listára való felkerülésre. Erre való jogosultságról a KIM/IRM dönt, erre az iskoláknak a kiadott és szabályos (a KIM/IRM által előírt és elfogadott) tanúsítványon kívül semmiféle ráhatasa nincs. 
A KIM/IRM legfontosabb követelménye jelenleg: 
diploma (bármilyen) és a diplomának megfelelő munkakörben való min. 5 éves munkaviszony igazolása (+ büntetlen előélet). 
Aki tehát igazságügyi közvetítő szeretne lenni, az alapdiplomájának megfelelő 5 éves igazolást gyűjtsön és mutasson be. Ha pl. valaki bányamérnök, de párkapcsolati mediátor szeretne lenni, akkor 5 év bányamérnöki és ezzel összefüggő gyakorlatot kell igazolnia. Akinek nincs meg a fentiek szerinti 5 éve a képzésünk megkezdésekor, az nem jelenti, hogy nem vehet részt a meditor képzésünkön, illetve a mediátori kompetemciákat is biztosító coach képzéseinken. A kiadott tanúsítványunk ugyanis nem évül el, így a gyakorlat megszerzésével későbbiekben fel lehet kerülni a fent említett listára.
Az Ön által választott képzés keretében a KIM/IRM által akkreditált (elfogadott) meditorképző iskolaként vállaljuk a medátori kompetenciák átadását (coachoknak egyéb ismereteket is). 

Coachok számára nem kötelező a közvetítői bejegyzés, ettől teljesen függetlenül gyakorolhatják a nálunk szerzett tanúsitványuknak megfelelő coach praxist.

 

Dr. Kollár Iskola coach képzés, top tanácsadó képzések záró képe

 

A MEGFONTOLT DÖNTÉSHEZ EZEKET AZ INFORMÁCIÓKAT AJÁNJUK MÉG

Mik azok a szempontok, amik segítenek az okos döntésekben?

---

GYIK ikonja Képzési programok előnyei, tájékozódás az Iskoláról és az oktatókról (>>)
GYIK ikon Gyakran ismételt kérdések (>>)
GYIK ikon Legyen Önnek is saját Iskolája! Franchise-ajánlatunk (>>)

 

HASZNOS LEHET

Linkek

---

 Szervezetépítés 
 Ajánlások a Vízen járni című könyvhöz 
 Vízen járni könyv a Libriben 
 Képzési naptár 
 Déri Kriszti Facebook oldala 
 Kádár Calling (cikk) 
 Adalékok a fogyasztói lét ontológiájához (cikk) 
 Hogyan élvezzük a szirének énekét? (cikk) 
 Büntetőügyi mediáció (cikk) 
 ROM Színház 
 Dr. Kollár József: Az ontológiai coaching nemzetközi alapjai, sikerek és újdonságok 
 Dr. Kollár Iskola alapítói

 

 

 

Képzési programokból

Linkválogatás

---

 Life coach képzés (személyi és életvezetési tanácsadó) 
 Business coach képzés üzleti és menedzsmenttanácsadó) 
 Abduktív pszichológia képzés 
 Képzési naptár