A mediáció

Dr. Kollár Iskola coach képzés, tanácsadó képzések, pecsétes logója<--- Vissza a Dr. Kollár Iskola coach képzés, tanácsadó képzések főoldalára

 

MIT TUDUNK A MEDIÁCIÓRÓL?
Mediáció, mediátor, mediáló felek

---

mediáció modellje

 

Bemenet: konfliktus.

Művelet: ontológiai alapú mediáció, vagyis a konfliktus "sturbackizálása"

(működőképes algoritmusok, heurisztikák, stratégiák).

Kimenet: minőségi élet.

 

Az ontológiai alapú mediáció (a konkrét problémamegoldáson túl) a minőségi életvitel "starbuckizált" forrása.

 

A kultúra az otthonunk, ahol felnövünk, amihez érzelmileg kapcsolódunk, ahol elfogadnak bennünket, ami ellen lázadunk, ahová visszavágyunk, amikor otthontalannak érezzük magunkat. Útnak indulni szorongató, még akkor is, ha új kalandok várnak ránk, de még kétségbe ejtőbb, ha tudjuk, sohasem térhetünk vissza (pédául elválunk).

 

A személyi és a szervezeti konfliktusok közös sajátossága, hogy azzal fenyegetnek: időlegesen vagy örökre el kell hagyni az "otthonunkat", vagyis megszokott életterünket, a jól bevált megoldásainkat és kényelmes rutinjainkat. "Elköltözni annyi, mint új szokásokat felvenni, mint egy kissé más emberré válni." Az üzletemberek számára épített standard, de minőségi szállodaláncok azért népszerűek, mert még ők, a piacgazdaság kalandorai, is szeretik otthon érezni magunkat. A világ legtávolabbi pontjára vetődve is úgy viselkedhetnek, mintha hazaérkeznének.

 

A mi olvasatunkban a mediátor olyan építész, aki a mediáció során standardizált és minőségi szállodaláncot hoz létre a kommunikáció Mátrixában, annak érdekében, hogy felszámolja az otthontalanságból (a megoldatlan krízisekből, konfliktusokból) származó romboló erőket.

 

A mediátor ebből a perspektívából nézve építész, és nem csupán építő. Az építészet az épületnek (vagyis a magánéleti és üzleti környezetnek, a családi és szervezeti struktúrának), valamint kulturális dimenziójának (a családi és a szervezeti kultúrának) az együttese. Az épületek általában gyakorlati, funkcionális problémák megoldására készülnek, csak akkor tekintünk rájuk építészetként, ha kulturális aspektusból vizsgáljuk őket, vagyis, hogy mit jelent azok számára, akik benne laknak. Az ontológiai alapon képzett mediátor jól tudja, a szemben álló felek közötti megegyezést gyakran a kulturális különbségek (a szervezeti kultúra, az egyének eltérő értékrendje és viselkedésmintázatai, valamint öröklött rítusai) teszik lehetetlenné.

 

Véleményünk szerint a mediátor legfőbb feladata, a konfliktus gyors és szakszerű kezelésén túl, a mediáló felek életminőségének, "ízlésvilágának" fejlesztése, starbuckizálása. A Starbucks olyan minőségi, standardizált kávéházlánc, amely a különféle kultúrák között közvetít, a világ bármely pontján ugyanazt a szolgáltatást nyújtja. Nem csupán jó kávét kínál, hanem "speciálisan sötétre pörkölt" kávét. Az otthonosság érzésének előidézése mellett olyan árut tesz kívánatossá, amelyhez a fogyasztók nincsenek hozzászokva, de mivel szokatlanul kiváló, a felfedezés izgalmát nyújtja számukra.

 

Az ontológiai mediáció is ilyen: a szervezeti és a személyközi kapcsolatokban mutatkozó eltérő kultúrák közötti közvetítés csábító, starbuckizált ajánlata. A konfliktusnak mint sötétre pörkölt kávénak az ízlést nemesítő kortyolgatása.

A mediáció a Starbuckizált Harcosok Klubja, ahol a vitában álló felek ökölpárbaj helyett együtt kortyolgatják az élet "fekete mágiáját".

 

mediáció mém

Érdeklődés, bejelentkezés mediáció szolgáltatásra (>>)

 

MIT KELL TENNEM, HA MEDIÁCIÓRA SZERETNÉK JELENTKEZNI?

---

Ha a mediációs szolgálatunkat óhajtja igénybe venni, mindenekelőtt meg kell ismerkednünk a problémával. Ezért kérjük lépjen velünk kapcsolatba telefonon, vagy e-mailen (kriszti.deri@gmail.com)

 

Mi rövid időn belül visszajelzünk, tájékoztatjuk a mediáció menetéről és felvilágosítást nyújtunk minden ezzel kapcsolatos, Önt érdeklő kérdésről.

 

Mediáció esetén forduljanak hozzánk bizalommal: Időpontegyeztetés levélben (>>), Tel.: 06 70 631 3311

 

Mediáció konzultáció helyszíne: VII. ker., Károly krt. 3/a., 22-es kapucsengő -Astoriától 1-2 percre-

Érdeklődés, bejelentkezés mediáció szolgáltatásra (>>)

 

 

MEDIÁCIÓ AZ A CSODASZER, AMI SEGÍT
Mediáció mikor, mire, kinek?

---

Az egymással megromlott viszonyban lévő felek (partnerek, családtagok, munkatársak, szomszédok) fölösleges viták és peres eljárások nélkül megőrizhetik, vagy helyreállíthatják a személyes jó kapcsolatukat, és kiegyensúlyozottá tehetik a munkakapcsolataikat.

 

Időt és a költségeket takaríthatnak meg (a mediátor óradíja fele az ügyvédi költségeknek!), hiszen ezek mindannyiunk számára fontos tényezők: drága és elhúzódó, valamint bizonytalan kimenetelű peres eljárás helyett a kíméletes megoldás a mediáció.

 

Még lecsökkent, eldurvult, vagy akár megszűnt kommunikáció esetén is megoldást lehet elérni úgy, hogy minden fél elégedettnek érezze magát.

 

A vitában őrlődők felnőtt módjára maguk irányítják a sorsukat, semmint átadják azt a jogászok, az ügyvédek, a bírók kezébe és szabadon eresszék a jog végtelen útvesztőjében.

 

Az ügyüket nem kell " megszellőztetniük ", hiszen fontos a jó hírnevük megőrzése, a problémájuk kényes, bizalmas, diszkréciót igényel.

 

Elkerülhetők a további feszültségekkel, szorongásokkal teli időszakok, bizonytalan kimenetelű jogi eljárások.

 

A mediátorok sokoldalú szakmai felkészültségéből adódóan biztosított a problémák teljeskörű és professzionális megoldása.

 

válási mediáció mém

Érdeklődés, bejelentkezés mediáció szolgáltatásra (>>)

 

 

VÁLNI CSAK A GYŐZTESNEK SZABAD!

Miben segít a párkapcsolati és válási mediáció?

Házasságmentés, vagy kezelt és fájdalomcsillapított válás

---

Házassági krízisek megoldása párkapcsolati mediációval

 

A mediáció ( egyezségközvetítés, vitarendezés, békés megegyezés ) módszerét több európai országban és az USA-ban is évtizedek óta alkalmazzák (Angliában pl. 20 éve bírósági gyakorlat, hogy jogi procedúra radikális csökkentésére - idő- és költségmegtakarítás- a feleket a gyors és hatékony megegyezés érdekében mediátorokhoz irányítják) .

 

Rohanó világunkban egyre kevesebb idő jut egymásra. Ez a felgyorsult tempó konfliktusok forrásává válhat, és kikezdheti a legerősebb párkapcsolatokat is. A felgyülemlő feszültségeket, problémákat gyakran a szőnyeg alá söpörjük, ahelyett hogy szembe néznénk vele és idegőrlő viták helyett megoldanánk őket.

 

Speciális eszközeink révén a lélek mérnökeiként segítünk megjavítani elromlott párkapcsolatát. Ismét lehetővé válik, hogy kedvesével annyi lelki energiát termeljen, amennyi elegendő ahhoz, hogy újra valódi párokként játsszák tovább az Életjátékot. Akkor se váljon el, ha környezetében mindenki erre ösztönzi, inkább vegyen részt párjával a "Válni csak a győztesnek szabad!" programunkon. Segítünk! Ne késlekedjék, mert lehetséges, hogy az utolsó esélyt szalasztja el, hogy megmentse párkapcsolatát, házasságát!

 

A válás, sőt a pereskedés:

 

nem oldja meg az orvosolni kívánt nehézségeket

 

új, gyakran nehezebben megoldható, problémákat idéz elő

 

igazi vesztesei a gyermekek!

 

Házasság- és párkapcsolat-megőrző technikáink:

 

néhány hónapon belül eredményre vezetnek

 

jövőbeli megoldásokra és nem múltbéli problémákra koncentrálnak

 

megszabadítanak azoktól a láthatatlan automatizmusoktól, amik felemésztik az érzelmi energiákat

 

a tréning végén újra intenzíven élhetik meg kapcsolatukat, házasságukat.

 

A párkapcsolati mediáció célja, hogy:

 

 • a párok minél hamarabb túltegyék magukat a múlt fájdalmas eseményein, és az energiáikat a sorsuk és a kapcsolatuk jövőjének alakítására fordítsák

 

 • a felek rendezhessék az elrontott kapcsolataikat a felgyülemlett problémák tisztázásával

 

 • a párok áthidalhassák a házassági, párkapcsolati kríziseiket

 

 • amennyiben elkerülhetetlennek látják a válást, a békés elválás biztosítása, a később is szükséges együttműködések fenntartása érdekében (pl. gyermekeik kapcsán).

Érdeklődés, bejelentkezés mediáció szolgáltatásra (>>)

 

 

Válóperes viták, évekig tartó pereskedések helyett gyors és békés egyezségkötés válási mediációval

---

A válási mediáció célja, hogy

 • a párok minél gyorsabban megállapodjanak a vagyoni, gyermek-elhelyezési és kapcsolattartási kérdésekben,

 

 • a később is szükséges együttműködések biztosítása érdekében békés válás biztosítása,

 

 • a válás utáni gyászmunka lerövidítése és megkönnyítése,

 

 • az új életkörülmények és szabályok előkészítésével a válást követő új világ belakhatóságának segítése.

Érdeklődés, bejelentkezés mediáció szolgáltatásra (>>)

 

 

Miben segít a párkapcsolati és válási mediáció?

---

 

 • a feszültségek, szorongások oldásában

 

 • a problémák megfogalmazásában

 

 • az érdekek tisztázásában

 

 • az indulatok kordában tartásában

 

 • a megbeszélés és a megegyezés kulturált kereteinek fenntartásában

 

 • minden érintett fél számára az előnyös megoldások megtalálásában

 

 • költség- (a mediátor óradíja fele az ügyvédi költségeknek!) és időmegtakarításban

 

 • a problémák diszkrét kezelésében

 

 • a mediátorok sokoldalú szakmai felkészültségéből adódóan a problémák teljeskörű és professzionális megoldásában.

 

mediáció alkalmazási területei mém

Érdeklődés, bejelentkezés mediáció szolgáltatásra (>>)

 

 

MIKOR ALKALMAZHATÓ MÉG A MEDIÁCIÓ?

Jelek és kilátások

---

Ha az egymással megromlott viszonyban lévő felek (partnerek, családtagok, munkatársak, szomszédok) szeretnék megőrizni, vagy helyreállítani a személyes jó kapcsolatukat, a kiengyensúlyozott munkakapcsolatukat.

 

Ha az idő és a költségek mindkét fél számára fontos tényezők: drága és elhúzódó, valamint bizonytalan kimenetelű peres eljárás helyett a mediáció a kíméletes megoldás.

 

Ha a partnerek nem tudják maguk megoldani a problémáikat például azért, mert lecsökkent, eldurvult, vagy akár meg is szűnt közöttük a kommunikáció.

 

Ha a vitában őrlődők felnőtt módjára maguk akarják irányítani a sorsukat , semmint átadják azt a jogászok, az ügyvédek, a bírók kezébe és szabadon eresszék a jog végtelen útvesztőjében.

 

Ha az ügyüket nem kívánják "megszellőztetni", hiszen fontos a jó hírnevük megőrzése, a problémájuk kényes, bizalmas, diszkréciót igényel.

 

Ha a úgy érzik, nehéz helyzetben vannak, ha további feszültségekkel, szorongásokkal teli időszak vár rájuk, esetleg bizonytalan kimenetelű jogi eljárás küzdelmének terhe súlyosbíthatja az életüket.

Érdeklődés, bejelentkezés mediáció szolgáltatásra (>>)

 

 

Mikor alkalmazható még a mediáció?

---

Ha gondok jelentkeznek az együttélés során.

 

Ha válás fenyeget, elhúzódó válóper fenyeget, a válási krízis közepén vannak.

 

Ha kapcsolattartási konfliktusok állandósulnak, vagy fokozódnak (együttélés alatt, vagy a válás folyamán, amennyiben az a válási eljárás lezártával is tovább romlik, sőt: a gyermekek láthatása ellehetetlenül).

 

Ha jelentős javításra szorul a kamasz-szülő viszony.

 

Ha a gazdasági veszteség jelentősnek bizonyul.

 

Ha iskolai kommunikációs, fegyelmezési, kapcsolattartási gondok jelentkeznek.

 

A büntetőper elkerülhető, vagy a perben mérsékelhető a várható ítélet.

 

Ha bármilyen egyéb vitánkat gyorsan, költségtakarékosan és békésen akarunk megoldani (munkahelyi problémák, szerződött partnerek, gazdasági kapcsolatban álló felek közötti viszony rendezése, stb.)

Érdeklődés, bejelentkezés mediáció szolgáltatásra (>>)

 

 

Milyen jelek utalnak a problémákra, melyek mediációval kezelhetők?

---

Büntető perben a várható ítélet nagyságát kívánják mérsékelni?

 

A gazdasági veszteséget, akár a konfliktusból adódó, várható pert szeretnék elkerülni?

 

Rendszeres és partalanná vált a vita a családjában, lakókörnyezetébe, munkahelyén?

 

Úgy érzik, hogy még megpróbálnák megmenteni a közös életüket: önmagukért, a gyermekeikért, de a problémákkal egyedül nem tudnak megbírkózni?

 

Elmaradnak a közös családi programok, a beszélgetések? A feszültség egyre nő?

 

Szinte alig beszélnek egymással (párok, szomszédok, munkatársak)?

 

Naponta vitatéma a házimunka, a gyerek tanulmányi eredménye, a szabadidejének eltöltése, baráti társasága?

 

A válás után még több gondot okoz szót érteni a korábbi partnerével? Ellehetetlenül a láthatás?

 

A gyermek szeretné "visszakapni" elvált szülőjét, ismét kapcsolatot tartani vele?

 

Szeretnék helyreállítani a tanításhoz, tanuláshoz, a gyermek fejlődéshez elengedhetetlen nyugodt iskolai légkört?

 

Kamasz-szülő konfliktust kívánják mérsékelni és visszaállítani a jó szülő-gyermek viszonyt?

 

mit kell tudni a mediációról

Érdeklődés, bejelentkezés mediáció szolgáltatásra (>>)

 

 

MIT KELL TUDNI A MEDIÁCIÓRÓL?

---

Az emberi kapcsolatok velejárója a konfliktus. Családban, iskolában, munkahelyen, párkapcsolatban, üzleti életben, politikában, mindenhol jelen van. A különbségek abban mutatkoznak meg, hogyan kezeljük konfliktusainkat. Ha képesek vagyunk tárgyalni a másik féllel, akkor a kapcsolatunk épülni fog, ha harcolni tudunk csak, romboljuk kapcsolatainkat. Van, aki mindezt tudja, de külső segítség nélkül nem képes megvalósítani.

Tulajdonképpen amióta közösségben élünk, azóta ismert ez a funkció. Minden korban szükség volt olyan személyekre, akik a közösségben elmérgesedett konfliktusok megoldásában segíteni tudtak. A falu legidősebb embere, a pap, a rabbi, a tanító, stb. Általában ott várható sikeres közvetítés, ahol a felek sorsa a későbbiekben is össze van kötve: szomszédok, szülők, üzletfelek, osztálytársak, stb. Ilyen esetekben mindkét fél érdeke, hogy ki tudják alakítani azokat az együttélési szabályokat, amely a köztük fennálló tartós feszültséget csökkenti.

 

Ha a vitázó felek mediátor - egy semleges, a vitában nem érintett, konfliktuskezeléshez értő harmadik fél- segítségét veszik igénybe, akkor egy olyan folyamatban vesznek részt, amelyben a mediátor tartja kézben a vitát, veszekedés helyett két egyenrangú fél tárgyalásává alakítja és végül mindkét fél nyertesnek érzi magát.

 

Csak az aktuális problémák kerülnek megbeszélésre, és azok jövőbeni megoldása a feladat. Múltbeli ügyekkel, az igazság, a bűnös keresésével a másik fél személyiségjegyeinek, a felek egymáshoz való viszonyának megváltoztatásával nem foglalkozik a mediáció. Mindenki magát képviseli, az elhangzottak titokban maradnak..

 

A mediáció, ez az ősi módszer gyors, olcsó, és kevésbé fájdalmas megoldása az emberek közötti konfliktusoknak. A tárgyaláson részt vevő felek egyúttal új konfliktuskezelési módszert is tanulnak a mediátoroktól, amit hasonló helyzetekben alkalmazni is tudnak.

 

A mediációban nincs szükség tanúkra, anyagilag megterhelő ügyvédekre és mégköltségesebb peres eljárásokra.

 

A felek közös megegyezés alapján írásban kezdeményezik a közvetítő felkérését.

A felkérés tartalmazza:

felek nevét, elnevezését, lakhelyét vagy székhelyét, tartózkodási helyét

a közvetítésre felkért nevét

ha a feleket meghatalmazott képviseli, a meghatalmazott nevét, címét

a vita tárgyát

a felek által az eljárás során használni kívánt idegen nyelvet

A feleknek kifejezetten nyilatkozniuk kell arról, hogy közös megegyezésük alapján, a közöttük fennálló vitás ügy megoldását közvetítői eljárás keretében kívánják rendezni.

A mediátor a kérelem beérkezését követő 5 munkanapon belül írásban nyilatkozik, hogy a felkérést elfogadja-e.

A mediátor köteles a felkérést visszautasítani, ha a felek bármelyikével szemben összeférhetetlenség merül fel:

Valamelyik felet másik ügyben képviseli

A felek bármelyikének hozzátartozója

A felek bármelyikével munkaviszonyban vagy munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyban, tagsági viszonyban áll

Az ügyben egyébként érdekelt, elfogult

Ha a mediátor a felkérést elfogadja, a feleket elfogadó nyilatkozatában meghívja az első közvetítői megbeszélésre.

A tárgyalás helyszíne a mediátor által meghatározott iroda, és sohasem a jogvitában érintett felek egyikének irodája.

A feleknek az első közvetítői megbeszélésen személyesen, együttesen kell megjelenniük. Ha a felek bármelyike a megbeszélésen személyesen nem jelenik meg, a közvetítő a közvetítői eljárást nem indíthatja meg.

A közvetítő az első megbeszélésen tájékoztatja a feleket:

a közvetítés alapelveiről, a közvetítői megbeszélés főbb szakaszairól, folyamatáról.

az eljárás költségeiről

a személyét és az eljárásba szükség szerint bevont szakértőt terhelő titoktartási kötelezettségről

arról a lehetőségről, hogy a felek a személyüket terhelő titoktartási kötelezettségről külön megállapodhatnak

arról a tényről, hogy mint közvetítő az ügyben, ha azt az ügy jellege megkívánja, csak az ügyhöz tartozó joganyagot, szakmai tényeket ismerheti.

felhívja a felek figyelmét a jogi képviselet lehetőségére is.

Az első megbeszélésen a felek kinyilvánítják , hogy egyetértenek a mediálás szabályaival, s változatlanul kérik a mediátor eljárás lefolytatását. Ezt a tényt, mindkét fél és a mediátor aláírását is tartalmazó írásos nyilatkozatban rögzítik.

Rögzítik e nyilatkozatban az eljárás során felmerült díjak és költségek előlegezésének és megfizetésének módját, ideértve az eljárás során történő elállás és megszűnés eseteit, illetve az ekkor fizetendő díjat, költséget. A felek megállapodhatnak titoktartási kötelezettségükben vagy bármilyen más általuk szükségesnek tartott egyéb kérdésekben.

Külön megállapodás hiányában, a felek az eljárásban való részvétellel kapcsolatban felmerült saját költségeiket (pl.: utazás), valamint az általuk meghallgatni kért személy költségeit maguk viselik.

A mediátor közvetítői díját és költségeit, továbbá a szakértő díját és költségeit eltérő megállapodás hiányában a felek egymás között egyenlő arányban viselik.

E nyilatkozat aláírásával megindul a közvetítői eljárás.

A közvetítői eljárás megindítása az elévülést megszakítja.

Ha a közvetítői eljárás eredményes, akkor az eljárás után az elévülés újra kezdődik.

Ha a közvetítői eljárás eredménytelen volt, akkor a befejezést követő egy éven belül egyéves vagy ennél rövidebb elévülési idő esetében pedig 3 hónapon belül a követelés akkor is érvényesíthető, ha az elévülési idő eltelt, vagy abból egy évnél illetőleg 3 hónapnál kevesebb van hátra.

Valamennyi fél a mediátor jelenlétében ismerteti az eset fontosabb pontjait, az üggyel össszefüggő véleményét, érveit.

A mediátor a tárgyalásokat úgy irányítja, hogy a felek a múltba való visszatekintés helyett inkább a lehetséges megoldásokat körvonalazzák , majd azt szűkítve megtalálják és megfogalmazzák a kölcsönösen elfogadható kompromisszumos megoldást.

A mediáció eljárása befejeződik:

A megállapodás aláírásának napján. A mediátor a felek együttes jelenlétében megkötött lezáró megállapodást írásba foglalja, és a megállapodást tartalmazó okiratot a feleknek átadja. Ezt az okiratot aláírja a mediátor és a személyesen, együttesen jelenlévő felek. A mediátor rögzíti a megállapodást és a felek aláírásukkal kötelezik magukat az abban foglaltak elfogadására.

Azon a napon, amelyen az egyik fél közli a másik féllel és a mediátorral, hogy a közvetítői eljárást befejezettnek tekinti.

Azon a napon, amikor a felek egybehangzóan kijelentik a mediátor előtt, hogy kérik az eljárás befejezését.

Amennyiben a mediáló fél és/vagy felek a mediátor írásbeli felszólítása után sem tartják meg a mediáció szabályait és a mediátor eláll a mediációs eljárás folytatásától.

Ha a felek másként nem állapodnak meg, a nyilatkozat aláírásának napjától számított 4 hónap elteltével.

Érdeklődés, bejelentkezés mediáció szolgáltatásra (>>)

 

 

A MEDIÁCIÓ DÍJA

Igény szerint egyszerre 2-2 szakemberünk is részt vesz a konzultáción.

Párkapcsolati, családi, válási mediáció 2 fő részére

---

Déri Kriszti dr. Kollárné coach, akkreditált igazságügyi mediátor (tel.: 06 70 6313311)

Dr. Hermánné Fogarassy Éva pszichológus, coach, akkreditált igazságügyi mediátor (tel.: 06 20 93 66 331)

Hétköznap 10-17 óra között mediáció:

3 órás mediáció (1-1 óra/fő előkészítő beszélgetés): 30.000 Ft

Munkaidő után és hétvégén mediáció:

3 órás mediáció (1-1 óra/fő előkészítő beszélgetés): 35.000 Ft

Egyezségkötés írásba foglalása (bíróságra beadható formában): 30.000 Ft

Bébiszitteri szolgáltatás a tanácsadó szakember mellett dolgozó képzett bébiszitterrel: 2.000 Ft/óra

Gyermek elhelyezése: igény szerint külön szobában, tv, játékok, könyvek, rajzolás, festés, gyurmázás

Érdeklődés, bejelentkezés mediáció szolgáltatásra (>>)

 

Dr. Kollár József phd-nál (tel.: 06 70 6313311)

Hétköznap 10-17 óra között mediáció:

3 órás mediáció (1-1 óra/fő előkészítő beszélgetés): 30.000 Ft

Munkaidő után és hétvégén mediáció:

3 órás mediáció (1-1 óra/fő előkészítő beszélgetés): 35.000 Ft

Egyezségkötés írásba foglalása (bíróságra beadható formában): 30.000 Ft

Bébiszitteri szolgáltatás a tanácsadó szakember mellett dolgozó képzett bébiszitterrel: 2.000 Ft/óra

Gyermek elhelyezése: igény szerint külön szobában, tv, játékok, könyvek, rajzolás, festés, gyurmázás

Érdeklődés, bejelentkezés mediáció szolgáltatásra (>>)

 

 

Iskolai mediáció, kamasz-szülő mediáció

---

Déri Kriszti dr. Kollárné coach, akkreditált igazságügyi mediátor (tel.: 06 70 6313311)

Dr. Hermánné Fogarassy Éva pszichológus, coach, akkreditált igazságügyi mediátor (tel.: 06 20 93 66 331)

Hétköznap 10-17 óra között mediáció:

3 órás mediáció (1-1 óra/fő előkészítő beszélgetés): 20.000 Ft

Munkaidő után és hétvégén mediáció:

3 órás mediáció (1-1 óra/fő előkészítő beszélgetés): 30.000 Ft

Bébiszitteri szolgáltatás a tanácsadó szakember mellett dolgozó képzett bébiszitterrel: 2.000 Ft/óra

Gyermek elhelyezése: igény szerint külön szobában, tv, játékok, könyvek, rajzolás, festés, gyurmázás

Érdeklődés, bejelentkezés mediáció szolgáltatásra (>>)

 

Gazdasági mediáció, munkahelyi mediáció

---

Dr. Kollárné Déri Krisztina senior-fokozatú mediátor

Hétköznap 10-17 óra között mediáció: egyéni megállapodás szerint (alapesetben 20.000 Ft/óra)

Érdeklődés, bejelentkezés mediáció szolgáltatásra (>>)

 

Szeretettel hívjuk, várjuk mediáció esetén!

 

 

A MEGFONTOLT DÖNTÉSHEZ EZEKET AZ INFORMÁCIÓKAT AJÁNJUK MÉG

Mik azok a szempontok, amik segítenek az okos döntésekben?

---

GYIK ikonja Képzési programok előnyei, tájékozódás az Iskoláról és az oktatókról (>>)
GYIK ikonja Közösségünk, az iLoveSchool (hírek, cikkek, érdekességek) (>>)
GYIK ikonja Legyen Önnek is saját Iskolája! Franchise-ajánlatunk (>>)

 

HASZNOS LEHET

Linkek

---

 Szervezetépítés 
 Ajánlások a Vízen járni című könyvhöz 
 Vízen járni könyv a Libriben 
 Képzési naptár 
 Déri Kriszti Facebook oldala 
 Kádár Calling (cikk) 
 Adalékok a fogyasztói lét ontológiájához (cikk) 
 Hogyan élvezzük a szirének énekét? (cikk) 
 Büntetőügyi mediáció (cikk) 
 ROM Színház 
 Dr. Kollár József: Az ontológiai coaching nemzetközi alapjai, sikerek és újdonságok 
 Dr. Kollár Iskola alapítói

 

 

 

Képzési programokból

Linkválogatás

---

 Life coach képzés (személyi és életvezetési tanácsadó) 
 Business coach képzés üzleti és menedzsmenttanácsadó) 
 Abduktív pszichológia képzés 
 Képzési naptár